Horici Vectra combi pumpa OMV Cadca

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Hanzy

Horici Vectra combi pumpa OMV Cadca

Příspěvek od Hanzy »

Zdravim vas tady ve spolek,dnes vecer kolem 18,30h na pumpe OMV v Cadci koukam manik zaparkuje Vectru a coudi se mu z pod kapoty otevira ji a coudi se dal tak jsem si myslel ze jen vari vodu a le cumim ze mu to kouri dovnitr z palubky tak se mi to nezdalo a najednou vyslehly plameny tak odletel a priletel s kyblem vody na myti oken co byva a cucel na to jestli sustnout to tam tak jsem na nej huknul at to tam mrskne a letel na pumpu pro hasicak voda samo nic a plameny zacaly slehat radne na pumpe na me hledli nastesti ne dlouho a dali mi hasicak nastesti ho meli po ruce letel jsem zpet a po ceste odjistil a napral to tam a nastesti hned bylo po ohni...byl praskovy tak holt ma klucina trosku neporadek v aute ale byl rad a dekoval...vypadalo to ze to zacalo horet topeni tak nevim jak je to u tehle aut s topenim a alektrikou...Nevim jetsli tu nekdo nechodi na forum z Cadce a okoli jestli ho nahodou neznate nebo jestli primo on tmava barva a vzadu zafoliovana...spechal jsem a dal jsem tam nezustaval tak nevim jak nakonec dopad ale hlavne ze uz nehorelo nebot by to moh byt velky ohnostroj kdyby hukla cela pumpa...
Reklama

-peha-

Re: Horici Vectra combi pumpa OMV Cadca

Příspěvek od -peha- »

Ešte že si pomohol na dobrém autu :D A vôbec čo tu robíš DAEWÁÁKU há to si si nevšimol že tu sme MY FRAJERSKÉ VOZY :twisted:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Trosku jsem ti fusoval do remesla... ;) Jinak v tomhle pripade se nehledi co hori za auto i kdyby to byla octavka tak pomuzu stejne...
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Silvestr ne :D
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Mno dej pokoj to by byl radny ohnostroj ale manikovi to moc radostne nepripadlo ze mu ten silvestr pomalu pekne zacina...
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Měls to aspoň natočit na mobil.... "corpus delikty" :D
Opel Astra G 1,7 DTi, chip
-peha-

Příspěvek od -peha- »

No jó ale von má jenom SE C 702 a tak se není co divit že to nenatočil :twisted: Ten mobík je dobrej tak akurát na SMS :twisted: :lol: :twisted:
Jó ale ve jménu hasičú Ti děkujem :D
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Hele ty melhubo zatim o nicem jinem lepsim pro me potreby nez c702 nevim takze v klidu a jinak natocit snad jen po nebot rozhodne nejsem ten jako byl vedle ktery v klidu dal telefonoval a jen cumel...a na nake nataceni rozhodne nebyl cas a po bylo jen mala dira vyhorela v plastu mezi motorem a sklem a praskle sklo a vsude plno prachu za to jsem se mu humorne omlouval ze jsem mu udelal v aute bordel... :D Pak jsem spechal pryc takze dal jsem se nezdrzoval jinak bych to mozna natocil ale pripada me to takovy hyenismus...
-peha-

Příspěvek od -peha- »

Ale né klidne múžeš takový věcičky natáčet vždyť je to výsledek tvojí dobrý pomoci tak proč se stydět né :D :D :D
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Ja ne výběr no.... buď jednomu pomoct a zasrat mu auto, nebo to natočit a tisíc dalších se zasměje :lol: :lol: :lol: dělám si prdel. Jasně že ses zachoval, nejlíp jaks mohl.. ;)
Opel Astra G 1,7 DTi, chip
Odpovědět

Zpět na „Pokec“