Horici Vectra combi pumpa OMV Cadca
Moderátor: Moderátoři
Horici Vectra combi pumpa OMV Cadca
Zdravim vas tady ve spolek,dnes vecer kolem 18,30h na pumpe OMV v Cadci koukam manik zaparkuje Vectru a coudi se mu z pod kapoty otevira ji a coudi se dal tak jsem si myslel ze jen vari vodu a le cumim ze mu to kouri dovnitr z palubky tak se mi to nezdalo a najednou vyslehly plameny tak odletel a priletel s kyblem vody na myti oken co byva a cucel na to jestli sustnout to tam tak jsem na nej huknul at to tam mrskne a letel na pumpu pro hasicak voda samo nic a plameny zacaly slehat radne na pumpe na me hledli nastesti ne dlouho a dali mi hasicak nastesti ho meli po ruce letel jsem zpet a po ceste odjistil a napral to tam a nastesti hned bylo po ohni...byl praskovy tak holt ma klucina trosku neporadek v aute ale byl rad a dekoval...vypadalo to ze to zacalo horet topeni tak nevim jak je to u tehle aut s topenim a alektrikou...Nevim jetsli tu nekdo nechodi na forum z Cadce a okoli jestli ho nahodou neznate nebo jestli primo on tmava barva a vzadu zafoliovana...spechal jsem a dal jsem tam nezustaval tak nevim jak nakonec dopad ale hlavne ze uz nehorelo nebot by to moh byt velky ohnostroj kdyby hukla cela pumpa...
- Reklama
Re: Horici Vectra combi pumpa OMV Cadca
Ešte že si pomohol na dobrém autu A vôbec čo tu robíš DAEWÁÁKU há to si si nevšimol že tu sme MY FRAJERSKÉ VOZY
Trosku jsem ti fusoval do remesla... Jinak v tomhle pripade se nehledi co hori za auto i kdyby to byla octavka tak pomuzu stejne...
Silvestr ne
Mno dej pokoj to by byl radny ohnostroj ale manikovi to moc radostne nepripadlo ze mu ten silvestr pomalu pekne zacina...
-
- Kontaktovat uživatele:
Měls to aspoň natočit na mobil.... "corpus delikty"
Opel Astra G 1,7 DTi, chip
No jó ale von má jenom SE C 702 a tak se není co divit že to nenatočil Ten mobík je dobrej tak akurát na SMS
Jó ale ve jménu hasičú Ti děkujem
Jó ale ve jménu hasičú Ti děkujem
Hele ty melhubo zatim o nicem jinem lepsim pro me potreby nez c702 nevim takze v klidu a jinak natocit snad jen po nebot rozhodne nejsem ten jako byl vedle ktery v klidu dal telefonoval a jen cumel...a na nake nataceni rozhodne nebyl cas a po bylo jen mala dira vyhorela v plastu mezi motorem a sklem a praskle sklo a vsude plno prachu za to jsem se mu humorne omlouval ze jsem mu udelal v aute bordel... Pak jsem spechal pryc takze dal jsem se nezdrzoval jinak bych to mozna natocil ale pripada me to takovy hyenismus...
Ale né klidne múžeš takový věcičky natáčet vždyť je to výsledek tvojí dobrý pomoci tak proč se stydět né
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja ne výběr no.... buď jednomu pomoct a zasrat mu auto, nebo to natočit a tisíc dalších se zasměje dělám si prdel. Jasně že ses zachoval, nejlíp jaks mohl..
Opel Astra G 1,7 DTi, chip