Styling-leštění hliníku
Moderátor: Moderátoři
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Styling-leštění hliníku
tak pokud vím je snad zakázané vybírat pokuty soukromým firmám, jj slyšel jsem o tom, to je pěkný kvůli někomu kdo si chce nahrabat tak budu možná i bez nějakého toho bodíku, to je teda paráda
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
- Reklama
- Princ William
tak já bych řekl že u nás je snad povolený všechno...po těch správných právních kličkách myslim že už každej něco podobnýho zažil kdy byl v právu a výsledek.....Miro píše:tak pokud vím je snad zakázané vybírat pokuty soukromým firmám
Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, Duplex
Tady je něco pro ty, kteří o radaru -ech na Mělníku nic nevědí. http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/11 ... 21:30.html
PS: v okolí Mělníka se momentálně nacházejí tři stacionární radary a dva mobilní. 1. ul.Na Malém Spořilově (vlečka), 2. ul.Kokořínská v obci Chloumek, 3. ul.Pražská (před nemocnicí)
PS: v okolí Mělníka se momentálně nacházejí tři stacionární radary a dva mobilní. 1. ul.Na Malém Spořilově (vlečka), 2. ul.Kokořínská v obci Chloumek, 3. ul.Pražská (před nemocnicí)
Přemýšlím, že bych si vykleštil límečky, za kolik se dá ten barvožrout sehnat? a potom stačí už jen nějaká leštící pasta a kotouček, nebo se to musí ještě bousit šmirglem?
-
- Kontaktovat uživatele:
Barvožrout stojí asi 160 korun plechovka. Účelem je dostat se na čistý hliník, což by ten barvožrout měl zajistit. Bohužel občas se tak nestane a nezbejvá asi nic jinýho než mechanický odstranění laku (broušení je asi nejjednodušší). Pokud se to povede barvožroutem tak máš vyhráno a stačí už jen správnej kotouč a správná pasta a jedeš. Pokud vim tak ty máš leštěno něco na motoru, ne? Postup je naprosto totožnej
Mazda 323 GT ´91 - weekend car
Opel Kadett C 4 door ´76 -long project
ex-Hot Hatch Astra F 1,4i
Opel Kadett C 4 door ´76 -long project
ex-Hot Hatch Astra F 1,4i
jo mám, ale tam jsem musem asi 1mm hliníku vybrousit, dnes jsme s kámošem ten barvožrout sehnali, taky bude leštit límce, tak uvidím jak mu to půjde...
pustil.. pěkná prácička ;o)
přidám taky pár svých dílek ;o)
moje stávající kola před:
a po
dále MANTZEL POWERBOX se škrtící klapkou
před:
a po
a zrovna pracuju na těchto kolech:
přidám taky pár svých dílek ;o)
moje stávající kola před:
a po
dále MANTZEL POWERBOX se škrtící klapkou
před:
a po
a zrovna pracuju na těchto kolech:
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - MANTZEL, SPAX, ATU, ad. Corsa C 1.0 12V (Z10XE)
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Velbloud: jak to jde s leštěním těch druhých kol? Zrovna nedávno jsem koukal na ty stejné a říkal jsem si, že by vypadali dobře, kdyby se vyleštily.
marty.. jde to docela dobře ;o) jen na to nemám zatím čas.. ještě mi zbývají dvě dodělat, ale ty potřebujou taky narovnat...
takhle vypadaj na autě..
původně jsem je chtěl na služebáka, ale asi se na to vykašlu, takže kdyby je někdo chtěl tak je klidně prodám..
takhle vypadaj na autě..
původně jsem je chtěl na služebáka, ale asi se na to vykašlu, takže kdyby je někdo chtěl tak je klidně prodám..
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - MANTZEL, SPAX, ATU, ad. Corsa C 1.0 12V (Z10XE)
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Velbloud: jsou úplně stejný jako ty co jsem si vyhlídnul. Jakej má š ty rozměr? 6x14?