Sajfiho Šedivka

Zde představujeme svoje Astry K a dáváme k dispozici svoje poznatky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Sajfi

Sajfiho Šedivka

Příspěvek od Sajfi »

Tak po dlouholetém užívání našeho stříbrného mazlíka Astra H Caravan 1.9 CDTI jsme dospěli k názoru, že je třeba obměnit vozový park. Astra K byla jasná volba, protože je prostě nádherná! Jelikož jsme si ale nějak nemohli vybrat ze skladových vozů. padla volba na Opel zertifizierte gebrauchtwagen z DE … :-)
No a tam jsme vybrali 2 roky starou Astru s nájezdem 27800 Km, víceméně v plné palbě (Matrixy a bezdotykové otervírání kufru hold musíme oželet .. :-( ) Hlavním kriteriem pro výběr byl motor 100 kW, "koule" a AGR sedačky, takže navigace, OnStar (ach jo, moc ho neužijem) a ostatní "fíčury" jsou příjemný bonus.
Tak se začínám z Astra H fóra pomalu stěhovat sem a posílám první fotku naší Šedivky … :-)
Přílohy
První foto
První foto
Astra K ST 1.6 CDTI 100 kw, MY17
ex Astra H Caravan 1.9 CDTI 88 kW, MY06 s panoramatickou střechou … :-)
Reklama

Mike

Re: Sajfiho Šedivka

Příspěvek od Mike »

Hezkej kámoš, gratuluji. Co máš za výbavu? Enjoy?
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Sandal

Příspěvek od Sandal »

Vyzerá veľmi dobre ... jak fungláč.
Prajem veľa spokojnosti.
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018
Sajfi

Příspěvek od Sajfi »

Děkuju … :-) Opravdu vypadá jako funglovka, takže jsme maximálně spokojený (za těch 1000 Km co jsme s tím stihli najet). Už i manželka vzala na milost elektronické fíčury (hlavně hill assist :-) ) a jezdí víc s novou, než ze starou H Astrou, kterou stále ještě máme ...

Výbava je Dynamic (německá). Takže nevím, jestli to mají stejně jako my, každopádně je tam navíc asi tohle:
- parkovací senzory vepředu, vzadu + parkovací kamera
- elektronická ručka
- Intellilink 900 s Navi
- barevný infodisplay v budíkách
- OnStar (hihi)
- AGR sedačka řidiče i spolujezdce
- vyhřívané sedačky vepředu i vzadu + volant
- vzadu dělené sedačky 40/20/40
- origo zatmavená skla
- origo "koule"

Přikládám ještě nějaké fotky, teď už na českých papírech … :-)
Přílohy
2019-02-07 16.24.26.jpg
2019-02-07 16.24.48.jpg
2019-02-17 10.46.00.jpg
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Pěkný kočár. ALE, já si osobně nejsem jist, že bych místo háčka zvolil Astru K kombi, ta boční linka na kufru prostě není pěkná :) Nevybíral jsi i mezi jinými auty? Když předem mnou jede astra K v kombíku a nový Hyundai i30, často to ani nejde poznat. Bohužel, originalita už se vytrácí ve všech segmentech.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Nejhezčí sou ty zadní LEDky :-)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Sajfi

Příspěvek od Sajfi »

No tak to mě se naopak Káčko líbilo od začátku. To auto má pro mě šmrnc. A navíc je v něm oproti Háčku (na který teda taky nedám dopustit) výrazně víc místa vzadu ...Takže to bylo ohledně výběru docela jasné, protože jsem chtěl Němce a koncernový auta mi připadaj sterilní a předražený. Ale jinak souhlasím s podobností i30, která se mi vlastně taky líbí, ale Korejce jsem nechtěl :-)
Sandal

Příspěvek od Sandal »

..."jsem chtěl Němce a koncernový auta mi připadaj sterilní a předražený"...
Presne moja reč.
BMW, Mercedes, AUDI ... nie je moja šálka kávy.
Z VW by som ešte bral Golf, ale nevedia čo za to pýtať, len za to že je to asi pre niekoho imidžovka.
Takže z nemeckých mi zostal Opel.
Pôvodne som tiež chcel jazdenku, ale z ponúk som si akosi nevedel vybrať, takže funglovka. Nikdy som nemal nové auto, tak aspoň raz v živote si ho proste kúpim - sám si zabehnem, sám si ho opotrebujem. Nebudem na žiadneho predchodcu nadávať. Je to môj mazel ... síce mi už niejaký drbo dzigol dvermi - odlúpnutý lak z dverí, ale celkom som to zobral s humorom.
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018
Sajfi

Příspěvek od Sajfi »

Tak jsem absolvoval v BS Auto Praha svolávačku. Původně to byla ta ohledně 1,6 CDTI a brzdového válce, ale dělali na tom ještě další dvě. Přehrání software motoru (teploty výfukových plynů) a kontrola hadice od chladiče. Musím pochválit přístup servisu, bylo to za dva dny hotový a ještě to vevnitř vyluxovali … :-)

No a asi s tím souvisí i to, že už mi to při vymáčknutí spojky přestalo "lupat", tak doufám, že to vydrží …

Jinak jsme s novou Astrou najezdili cca. 2000 km a až na obvyklé stesky (parkovací senzory) naprostá spokojenost. Tak doufám, že tento pocit vydrží co nejdéle, nejlépe napořád … ;)
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Auta členů a RECENZE“