Kupujeme Oplíka
Moderátor: Moderátoři
Re: Kupujeme Oplíka
Díky za poznatky o těch pružinách jsem vůbec netušil.
Je nějaký důvod proč jsou na mobile de benzíny dražší?
Je to důsledek německé ekologizace dopravy?
(Zkusmo jsem si zadal v podobné kategorii octávky a z toho cenovýho rozdílu mi docela spadla čelist)
Je nějaký důvod proč jsou na mobile de benzíny dražší?
Je to důsledek německé ekologizace dopravy?
(Zkusmo jsem si zadal v podobné kategorii octávky a z toho cenovýho rozdílu mi docela spadla čelist)
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Ono ty pružiny záleží co tam vozíš, ale pokud to bude kombi, tak tam znam 2 případy a u 5dv. znám 1 případ osobně.
- No v Německu že jsou nafty levnější, to přisuzuji právě jejich šíleným nařízením a vjezdům do center měst apod.
Osobně si myslím, že samotná Škodovka nemá žádnou výbavu a bude dražší
, už jsem se dlouho nedíval.
- No v Německu že jsou nafty levnější, to přisuzuji právě jejich šíleným nařízením a vjezdům do center měst apod.
Osobně si myslím, že samotná Škodovka nemá žádnou výbavu a bude dražší

Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Pekny vecer vsetkym, chcem poprosit o par informacii skusenych.
Chcem si kupit zafiru 7 miestnu len nie som presveceny o tom ci sa da normalne sediet - cestovat v tretom rade sedadiel.
Kto ma ake skusenosti?
Chcem si kupit zafiru 7 miestnu len nie som presveceny o tom ci sa da normalne sediet - cestovat v tretom rade sedadiel.
Kto ma ake skusenosti?
Podla toho, komu. Vozil som tam aj dospelych, pre deti v sedacke super. Najjednoduchsie asi bude, ze zajdes do bazara a posadis sa tam 

Zafira B (2013) A16XER
-
Mám Zafiru B
zadné sedadlá sú použiteľné pre dospelého obmedzene- málo miesta pre nohy, vyššia podlaha takže do istej miery "kolená u uší" (preháňam)
Viezol som vzadu +- 180 cm chalanov, nejaké 2 h cestu prezili len si sťažovali na horšie vetranie (leto)
zadné sedadlá sú použiteľné pre dospelého obmedzene- málo miesta pre nohy, vyššia podlaha takže do istej miery "kolená u uší" (preháňam)
Viezol som vzadu +- 180 cm chalanov, nejaké 2 h cestu prezili len si sťažovali na horšie vetranie (leto)
Opel Zafira B , A18XEL, royal blue "Borůvka"
-
Dobrý deň,
idem kupovať auto a v tej záplave aut za cenu do 14000eur som naklonený kupiť Opel Astra.
Malo by to byť niečo od roku 2019 s nájazdom okolo 100000km.
Aké máte s týmito autami skúsenosti?
Koľko taká Astra napr 1.5 diesel alebo 1.4 turbo benzín najazdí? Dotiahne to aspoň na 300000km?
Aké drahé sú diely a ako často chodíte do servisu?
Všetci ma od toho odhovárajú ale mne sa tie Astry páčia. V rebíčkoch TUV si vedú celkom dobre.
Napíšte čokoľvek potrebujem čo najviac informácií.
Ďakujem.
idem kupovať auto a v tej záplave aut za cenu do 14000eur som naklonený kupiť Opel Astra.
Malo by to byť niečo od roku 2019 s nájazdom okolo 100000km.
Aké máte s týmito autami skúsenosti?
Koľko taká Astra napr 1.5 diesel alebo 1.4 turbo benzín najazdí? Dotiahne to aspoň na 300000km?
Aké drahé sú diely a ako často chodíte do servisu?
Všetci ma od toho odhovárajú ale mne sa tie Astry páčia. V rebíčkoch TUV si vedú celkom dobre.
Napíšte čokoľvek potrebujem čo najviac informácií.
Ďakujem.
Vláďo, bude to Astra K, projeď si toto téma.
https://www.opel-forum.cz/viewforum.php?f=98
Jinak kdo to je "všichni"? Lidi co mají oktávky 20 let starý a půl mega na tacho? Opel je nedoceněná značka a to je právě dobře
https://www.opel-forum.cz/viewforum.php?f=98
Jinak kdo to je "všichni"? Lidi co mají oktávky 20 let starý a půl mega na tacho? Opel je nedoceněná značka a to je právě dobře

-
Všetci s kým sa o tom bavím. Furt dačo proti tomu a pritom čo som pozeral TUV rebíčky tak si vedie celkom dobre.
To je jako kdyby vam nekdo rikal, jak mate zit, budete se tim ridit? Nereste to a overte si fakta a spolehlivost, autem budete jezdit vy, ne vsichni.
Pokud se má jednat o Astru K, což podle roku asi ano, tak mohu říct, že to nejsou vůbec špatná auta. Mám v práci 2 ks s motorem 1,6 CDTI (B16DTE, 81 kW), obě se blíží nájezdu 300 tisíc km a při běžné údržbě těm autům prakticky nic není. Na jedné tedy teď definitivně odešel dotykový display, ale jinak nic. Pravidelně olej a filtry, při nájezdu cca 200 tisíc rozvodový řetěz a spojka, občas brzdy. Jezdí se s tím celkem dobře, nemá to moc zbytečností... ač jsem zvyklý na jiný typ auta, tak by mi nevadilo s tím jezdit každý den do práce.
Lexus LS600h a k tomu pár Opelů.