Prosím o radu
Moderátor: Moderátoři
Prosím o radu
Dobrý den,koupil jsem v bazaru staršího opla astru caravan je to r.v.1995 motor 8v 52kw.Při jízdě do kopce mi v autě něco jakoby škubne a auto přestane jet ať podřazuju jak podřazuju ta mrcha vůbec netáhne a do kopce jedu tak 30km/h na dvojku někdy i na jedničku na palubovce se mi rozsvítí kontrolka elektriky, nedělá to pravidelně,ale poslední dobou už dost často měl jsem to v opravně vyměnili mi tam dva spálený kontakty,ale auto to dělá pořád poradí někdo?
- Reklama
- Trdlo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu
Spálené kontakty u čeho? A co ukázala diagnostika?warhy píše:Dobrý den,koupil jsem v bazaru staršího opla astru caravan je to r.v.1995 motor 8v 52kw.Při jízdě do kopce mi v autě něco jakoby škubne a auto přestane jet ať podřazuju jak podřazuju ta mrcha vůbec netáhne a do kopce jedu tak 30km/h na dvojku někdy i na jedničku na palubovce se mi rozsvítí kontrolka elektriky, nedělá to pravidelně,ale poslední dobou už dost často měl jsem to v opravně vyměnili mi tam dva spálený kontakty,ale auto to dělá pořád poradí někdo?
Kecám do všeho, ale nerozumím ničemu!!!
diagnostika ukázala čidlo řízení klepání motoru,ale i když se vyměnilo tak výsledek byl pořád stejný a ještě prý ukazovala maličký chyby při řízení odtrhu kontakty u čeho mi přesně neřekli
Zdá se mi jako by autu vynechával jeden válec mám plyn na podlaze a zařazenou jedničku a auto vůbec netáhne po chvíli se to podaří znovu roztáhnout a jede to jakoby nic, jen to prostě musím do kopce jakoby znovu rozjíždět udělá mi to třebas v půlce kopce na rovině nebo z kopce to nedělá vůbec
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Jestli byly kontakty vyměněny, tak já bych skusil ještě zkontrolovat svíčky.A při nejhorším rozebrat celou hlavu.
Uvidí se.
Zatím.Kuba
Uvidí se.
Zatím.Kuba
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
- Trdlo
- Kontaktovat uživatele:
Vyměň ještě svíčky a kabely a pak znova diagnostika, pokud problém přetrvá. Odkud jsi?
Ahoj, jsem z Jihlavy, myslíte, že kdyby to byly svíčky, tak by to dělalo jen do kopce a nepravidelně?Myslel jsem , že pokud by to byly svíčky auto by jelo špatně pořád, kabely od svíčekse po vizuální kontrole zdály o.k. díky za rady Warhy
Čo palivový filter? Menený? Možno bude problém v dodávke paliva...
Nazdárek nevím jsem laik myslíš,že by mi palivový filtr mohl rozsvítit kontrolku eletriky?Opravdu nevím v motorech Oplů se nevyznám
- Trdlo
- Kontaktovat uživatele:
warhy, dám Ti kontakt na kluka z Brna, Zavolej mu, popiš problém a určitě se nějak domluvíte. - http://www.carteam.cz