motor 2.2dti
Moderátor: Moderátoři
Re: motor 2.2dti
1523kg na 92 kw a 280Nm.
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no jo ale uvědom si že je to auto na dlouhý komfortní cestování ane na zavodění...
pokud jsi nespokojenej s výkonem měl jsi si pořídit 2,0 T nebo 3,2 GTS
pokud jsi nespokojenej s výkonem měl jsi si pořídit 2,0 T nebo 3,2 GTS
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
ale o závodění tady snad nepadla ani zmínka . mimochodem 3.0dti na tom neni o moc líp ! ale připadá mi že opel s konkurencí výkonem nedrží krok .
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a koukaš na to, že to jsou motory z produkce konce minulýho století??? dneska ma Opel dost konkurenceschopný naftový motory a na některý se ani veleslavné TDI nechytá
dyt o to de ...porovnávam motory ktere se vyráběli současně s vectrou c .
Spíš by mě zajímalo fakt jen ze zvědavosti jak by to dopadlo treba octavka vs. vectra
Spíš by mě zajímalo fakt jen ze zvědavosti jak by to dopadlo treba octavka vs. vectra
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a teď porovnávaš dvě auta z uplně jinejch kategorií
Octavia - Nižší střední třída X Vectra - střední třída
Octavia - Nižší střední třída X Vectra - střední třída
koukam ze vubec nikdo nebyl spochnej odpovedet:-D a moderator ktomu jeste trochu arogantne prechytralej... otazka snad byla jasna ne???!!! ja slysel ze to bylo kvuli nepovedenym cerpadlum teto doby proto tak chabej vykon u tak vysokeho obsahu....ale nezoufej 1.9 sice pojede o dost vic, ale nemas tam tak nesmrtelnej rozvodak jako u 2.2 dti, a prej se tam i dost serou alternatory a dalsi,,,je to od fiatu tak nikdy nevis.......ale zase to ma 6 a lepsi cerpadlo....92kw sice neni tolik ale myslim ze predjedes v pohode co chces , taha to pekne a hezky tomu piska turbo
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
čaute borci,četl jsem vaše příspěvky a mám pocit, že se bavíte o hov..ě!ten borec kterýmu se nelíbí výkon 92 KW si měl holt koupit třeba tu Octávku nebo BMW..to je prostě jednoduchý...nevím proč bych mu měl dokazovat že je to slušnej výkon...já bez problémů rozbiju kde kterou octávu i II generaci!mám to vyzkoušený!!!honil jsem se i s čiplou Fabii a taky jsem ju rozbil dokonce slabší BMW..Není to jen o výkonu!když víš jak s tím motorem pracovat a jak a kdy řadit tak předjedeš i silnější káry!stejně v tom dost často sedí dětci kteří to maj třeba v automatu anebo ten manuál neumí pořádně používat!!!já až na podvozek kterej se dost sere myslím jako praskání pér a skučení tlumiču atd udělám dost parády i s 92 KW. auto je fakt pěkny mám GTS v modrý metle a buchty se otáčej a to turbo jak tady kdosi psal je fakt bomba:)úplně to hvízdání při přeřazování žeru...nazdárek
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
nemuzes sem tahat poruchy podvozkové časti... promin ale podivej se na české silnice.. tak nediv ze to odchazi tak často.. jdi jezdit někam do zahraniči a podvozek se ti neozve pěknou dobu..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
jasně...to neber jako že to sem tahám jen jsem se zmínil že to je věc která odchází častěji než u jiných aut..ale je to kvůli tomu že je tvrdčí...s tím se počítá,cesty jsou fakt hrozný!!máš recht