software OP-COM česky

Moderátor: Moderátoři

p.somik

Re: software OP-COM česky

Příspěvek od p.somik »

Tak , česky to sice je, ale hrozí , že si zablokujete celou diagnostiku. Pak se musí přehrát FW, ale přes usb to ne vždy jde. :idea:
OPEL ZAFIRA 1.8 16V 92 kW, 2003 , TC, AUT.KLIMA, TEMPOMAT, PC, LPG od BRC
Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol »

nj česky to je ale diagnostika nejde pokud nemaš aktivační klíč ...
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
buzo18

Příspěvek od buzo18 »

no este kluc a je to super, ak to pojde, bude to pecka
hanysek75

Příspěvek od hanysek75 »

nestahovat,nespouštět a hlavně nepřipojovat interface :mrgreen:

Kód: Vybrat vše

http://opcom.freeforums.org/warning-new-opcom-version-do-not-use-t18.html
zafira y20dth 2001 davidův pp,tempomat
agila 1,2 2004
opcom v1.39 en
Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol »

no ja sem stahnul ten od Somika instl pustil :D byl česky ale asi jsem si bloknul Interface. protoze mě piše comunikation error.. a to i na noteboku kde jsem ho nemel instli a nainstaloval jsem soft co jsem knemu dostal.. :(.. tak co koukam na prispěvek od SOmika stim FW :) jak do něj nacpu jinej FW ? :)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
p.somik

Příspěvek od p.somik »

Taky jsem si to bloknul, přehrát fw mi nešlo přes usb, ale zajel jsem do Přerova za jedním borcem a ten mi to přes programátor IO přehrál.Když tak se ozvi, pošlu ti jeho číslo
OPEL ZAFIRA 1.8 16V 92 kW, 2003 , TC, AUT.KLIMA, TEMPOMAT, PC, LPG od BRC
laky

Příspěvek od laky »

Dobrý den chtěl bych koupit diagnostiku (ELM 327 univerzální diagnostika) ale nevím jestli mi půjde na OPEL VECTRA B 1,6 16V r.v96 mohl by mě prosím někdo poradit?
p.benne

Příspěvek od p.benne »

Zdravím , já mám ELM 327 univerzální diagnostika a vlastním VeBe 99 a nekomunikuje t s ní Jinak TOUCHSCAN , který je v ELM327 komunuikuje se všemi OBDII kompatibilními vozy, což bohužel VECTRA ´99 není

Jinak je to super diagnastika. Brácha mi sehnal interface OP-Com1.39 ale bohužel bez SW a ovladačů. Pak odněkoho sehnal SW OPCom 090328 v CZ ale nefunguje mi to. Pokud si v programu udělám test interface , tak mi to napíše test interface failed. No a po připojení k vozu to také nekomunikuje . Pokaždé když připojím interface k notebooku prostřednictvím USB tak se mi rozsvítí pouze kontrolka POWER , ale Tx a Rx nic.
Prosím o pomoc a radu abych mohl popřípadě pomoci lidem z fora, kteří to budou potřebovat.
Předem moc díky.
oto

Příspěvek od oto »

laky píše:Dobrý den chtěl bych koupit diagnostiku (ELM 327 univerzální diagnostika) ale nevím jestli mi půjde na OPEL VECTRA B 1,6 16V r.v96 mohl by mě prosím někdo poradit?
ahoj nebude ti to fungovať skušal som to.
Tom Darwi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom Darwi »

Chci si koupit diagnostiku.Už jsem tu něco četl o tom že nejlépe op-com.
Já ale mám doma i jiná auta a tatik s bráchou taky.Tak bych rád něco čím můžu operovat na všech.

Našel jsem inzerát:

https://ulozto.cz/!ALnLBoQpk/komplet-pr ... mobilu-jpg
http://www.rajce.net/f1098411932

Prodam pro automechaniky,opravare nebo dilny klon dignostiky Delphi Cars + wag + OP com. Je to 3x dignostika Delpi Cars,dignostika nakladnich a osobnich vozidel vsech znacek wag. Podrobna dignostika koncern Skoda Wv a OP com a podrobna diagnostika pro vsechny vozy Opel. Vse sparovano s noteebokem,ktery je soucasti prodeje. Dale prodam momentovy klic znacky Mamesmann, pruprabek na zabrusovani ventilu, pripravek na demontaz ventilu, ampermetr zn. Manesmann a strikaci pistoli Kovofinish Rh9.Puvodni cena vseho 13 000,nyni prodam za 6000Kc! Bse je vyfoceno,jen gola sada uz je pryc,proto nenabizim. Prodavam jako komplet.

Jedná se jen o diagnostiku.A nevím jestli koupit Delphi a co tím vůbec budu moci dělat.A nebo koupit op-com a třeba Wag.??!!
Darwi
Odpovědět

Zpět na „Download“