nezahřívá se
Moderátor: Moderátoři
nezahřívá se
mam Fko astřinu cabrio 1.8 16V 85kW a nezahřejvá se mi. měnil jsem jí termostat,ale pořád nic. dřív se mi teda i přehřejvala,ale po tom,co jsem dal novej termostat,tak už to nedělá,ale pořád se špatně zahřejvá. ..vlastně si nepapamuu,že by mi za jízdy ukazovala normální provozní teolotu. nevíte co s tím?
- Reklama
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Re: nezahřívá se
Termostat si dával úplně nový nebo nějaký už jetý? Pokud jetý, může otevírat brzo.... vyzkoušel bych ho povařit. Čidlo na teploměr na palubce je OK?
To že ti to neukazuje provozní teplotu, ještě neznamená, že se nezahřívá, termostat může bejt v poho a odjejít mohlo klidně teplotní čidlo.Každopádně ten termáč vyšroubuj a odzkoušej.Co topení normální?Topí to rychle nebo pomlau
dával jsem ho uplně novej,ale pravda je,že jsem ho nezkoušel. a ten teploměr když se zahřejvá,tak mi ukazuje (když stojim dlouho na místě nebo popojíždim v zácpě,tak se dostane mezi 90 a 100 nebo jakoukoliv změnu teploty mi to ukazuje a topí..no..řekl bych.že tak normálně..možná malinko rychlejc než normálně. ale do červenejch se nedostane
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
buď rád, když je to v červeném, tak je to špatně....Fogi píše:ale do červenejch se nedostane
neasi:D ..ale pořád mi to neřeší problém s tim,že se i nezahřejvá
skus to nechat trtat na volnobech a ventilator by se ti na chladici mel rozbehnout pri 100 stupnych.... kontroluj podle budiku pokud se pusti driv budes vedet jestli ti nelze budik....navic pokud si menil termostat mohlo se ti stat ze se ti kompletne neodvzdusnil motor... taky se me to stalo a nechtelo se me to zahrat ani po 50 km.... k tomu ventylatoru jeste zalezi jestli mas klimu nebo ne... pokud ji mas mas 2 rychlostni spinac tzn ze prvni rychlost spina myslim pri nakejch 85 stupnich... coz neni ani provozka motoru u termostatu udavaj uplny otevreni pri 92 stupnich
misto srdce motor, v gatích sřoubovák a v hlavě jenom ventily.....
no jo..to zavzdušnění mě nenapadlo..na to se kouuknu a klimu nemam. ..no v sobotu je srázek,takže o weekendu nic,ale co nejdřív se na to kouknu;)
nic tezkyho das topeni na max, vysroubujes ze sani cidlo k budiku a pumpujes hadici k chladici do te doby nez ti z tama poleze kapalina... pak kdyz ti poleze jednou rukou hadici podrzis- nejlepsi je na to mit pomocnika a nasroubujes cidlo z5 takhle mas jistotu ze se ti to komplet odvzdusnilo... pak uz jen nechat prohrat mototor s otevrenym topenim na max a melo by to byt odvzdusneny
misto srdce motor, v gatích sřoubovák a v hlavě jenom ventily.....
Zdravim.
Mám asi stejnej problém.ručička teploty na palubovce se mi z 90% ani nehne.Teplota mi stoupala pouze když bylo venku vedro,ale teď jak je venku chladno tak se mi ručička ani nehne.Tj teda vadnej termostat?? Kolik má ukazovat ručička teploty když je vše OK?
Mám astru f 1,6 52 KW
Mám asi stejnej problém.ručička teploty na palubovce se mi z 90% ani nehne.Teplota mi stoupala pouze když bylo venku vedro,ale teď jak je venku chladno tak se mi ručička ani nehne.Tj teda vadnej termostat?? Kolik má ukazovat ručička teploty když je vše OK?
Mám astru f 1,6 52 KW
Naposledy upravil(a) M.C. dne 18 říj 2011, 19:17, celkem upraveno 2 x.
Astra F Caravan 1,6 52 Kw (X16SZ) rv. 95 - výborný pomocník až do svého konce
Astra F caravan 1,6 16 16V lpg (X16XEL) rv. 97 - tohle byl omyl
Astra G Caravan 2.0 DI rv.98 - aktuálně najeto 469000 km a pořád nemá dost :)
Jsem prostě laik
Astra F caravan 1,6 16 16V lpg (X16XEL) rv. 97 - tohle byl omyl
Astra G Caravan 2.0 DI rv.98 - aktuálně najeto 469000 km a pořád nemá dost :)
Jsem prostě laik