Ahoj lidicky chci se vas zeptat a verim ze se urcite nekdo najde kdo poradi. Ted nedavno jsem si koupil auticko a sice
Kód: Vybrat vše
Opel Astra (caravan) TD, combi, diesel (nafta), rok 1996
Moderátor: Moderátoři
Kód: Vybrat vše
Opel Astra (caravan) TD, combi, diesel (nafta), rok 1996
Ahoj bouzel to s tim vickem nadrze jsem uz zkousel a nikde. Prohledal jsem snad celej vuz a nikde to neni napsane. A ty svetla ja nevim jeslti to je origo nebo ne. A jakej je vlastne rozdil mezi tema Hackama u svetel????Trdlo píše:A co vlastně potřebuješ vědět??
Sadu pojistek si kup buď v oplu nebo přímo pro astru F (obsahuje pojistky i žárovky), nebo někde v supermarketu/autodílech/čerpací stanici si kup univerzální sadu žárovek a pojistek (pokud máš origo světla, tak je to sada H7)
No a co se týče tlaku pneu, otevři si víčko nádrže a v něm je tabulka.
Jo uz jsem presne zjistil ten tlak od jednoho co ma presne to auto jako ja a jinak ten link co jsi mi posilal to je od tebe hezke ale bouzel co je nove ulozto tak v podstate se neda nic stahnout. Kdybys to radeji hodil na rapidshare nebo kterykoli jiny server nebo take czshare.Trdlo píše:Rozdílná patice žárovky. Tak jednoduše to zjistíš, když jednu přední žárovku vyndáš, je to na ní napsané.
A co se týká těch tlaků v pneu, najdeš to v příručce, co jsem ti na ní napsal link.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |