INSIGNIA - CHIPTUNING
Moderátor: Moderátoři
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: INSIGNIA - CHIPTUNING
pak uz je n zaleží jestli si někdo koupí prodlouženou zaruku to se protahuje ale nevim okolik roku.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- Reklama
Souhlasím s názorem, že když k něčemu dojde tak stejně za vše může zákazník. Opravdu záleží i na přístupu servisu který musí pochopit, že když si koupíš auto v hodnotě přes milion korun tak asi nejsi vochcánek který bude řešit 30 tisíc ročně třeba za pneumatiky.
Že Záleží i na přijímacích technicích kteří jsou třeba v mém případě starověrní Opláci srdcem i duší a nechodí do práce jako duchové .
Že Záleží i na přijímacích technicích kteří jsou třeba v mém případě starověrní Opláci srdcem i duší a nechodí do práce jako duchové .
Ahojky,genex píše:Kurna to je pekny na diesel, skoda ze neumi poladit tu moji V6
dnes jsem se po cestě z práce zastavil zeptat na tu úpravu 2.8 4x4 a musím Tě zklamat. Bohužel tento motor neumí
Buď rád jaký máš výkon. Na to jen tak někdo nemá a vždy se najde někdo kdo má víc.
Měj se krásně a užívej si to.
Diky za zeptani. Trosku jsem sondoval a poptaval a nasel jsem upravce v Nemecku. Dle jeho informaci by mel byt u me narust mezi 305-335PS/480-520Nm. Cena by byla cca 1000Eur. Otazka je jestli do toho jit aby mi neodesla zbytecne prevodovka. Jinak ted resim trosku jiny problem. Aktualne mi auto "spadlo" do nouzovyho rezimu a to po hlasce na palubnim pocitaci "nutno brzy navstivit servis" a nasledne " servis - porucha perovani" . Pry asi porouchane cidlo u Flexride podvozku, kdy jeden z tlumicu zacal stavkovat. Nouzovy rezim se chova tak, ze auto jako by melo omezovac otacek na 4500 a pak ihned prerazuje na vyssi stupen. Kdyz jsem jel po dalnici tak mezni rychlost byla cca 170-180km/h a dale auto nechtelo ject. V beznym rezimu V6 zbesile sprintuje .
..............................................
Opel Insignia Cosmo sedan
V6 2.8 4x4 (260PS) automat r.v. 2009
Tak to jsem měl taky. Při příjezdu do servisu a následném nastartování hláška zmizela. V servisu něco udělali a už se to neukázalo.
Mam pry zitra priject do auto-staiger aby se na to podivali v ramci zaruky. Tak jsem zvedav co tomu bude.
To bude v pohodě. Koukám, že jsi taky z Prahe 9
Jdeš k Šafaříkovi ?
Jdeš k Šafaříkovi ?
jj jsem z Prahy 9 - HP. k Safarikovi nevim jestli jdu. Zavolal jsem prodejci do Hradce Kralovyho ze mam problem a on hned zburcoval nejaky techniky u Staigera ze me tam maji zitra cekat.
Doporučuju Šafaříka. Ostatní technici - hromádka neštěstí.
Vyžádej si ho ! Sice mladík , ale v hlavě to má srovnaný po Oplácku
na konci HP je ta úpravárenská firma směrem ven z Prahe. Asi 1 km za Iveco a Fiatem
Vyžádej si ho ! Sice mladík , ale v hlavě to má srovnaný po Oplácku
na konci HP je ta úpravárenská firma směrem ven z Prahe. Asi 1 km za Iveco a Fiatem
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
hale tu spotřebu nemužeš řešit a to z jednoho prosteho duvodu nacipovat sis to nechal v blbem obdoby.. kdy přechazelo ze zimi na teplo.. je jasne že každemu dieselu bude padat pruměrna spořeba.. mě taky spadla.. dolu.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO