Díly (vesměs elektronika) na Astra F (1992) - poptávám ;)
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
-
Díly (vesměs elektronika) na Astra F (1992) - poptávám ;)
Zdar, potřeboval bych pokud možno za pakatel, něco extra za to dávat nebudu a nejlépe někde okolí Přerov, Olomouc, Kroměříž ... Všechny díly potřebuji na Astra F 1992 - 3dvěřák
Též pokud možno, tak ať je to co nejvíce zachovalé
Elektronické zrcátka včetně ovládání a vše kolem toho ...
Elektrické stahování oken, opět včetně ovládání, i dráty by potěšily ...
Klimatizaci - vím, že tady nemám šanci uspět , ale co kdyby náhodou někdo měl kopletní někde v šopě, nebo zrovna rozdělával auto (za zeptání nic nedám )
Zadní, levé světlo
Centrál - zase bych uvítal všechnu kabeláž
Přední blatníky - barvu neřešme, ale něco co není rezavý a promáčklý (kdyby měl třeba někdo nějaký blatník jako nový, hlásit se ) Bez bočního blinkru
Spojku - nějakou nevychmatlanou, ta moja dosluhuje (jde těžce mačkat a už zabírá dost důle (i nastavování je skoro nadoraz)
To je zatím vše, když si na něco vzpomenu, dám to sem
Též pokud možno, tak ať je to co nejvíce zachovalé
Elektronické zrcátka včetně ovládání a vše kolem toho ...
Elektrické stahování oken, opět včetně ovládání, i dráty by potěšily ...
Klimatizaci - vím, že tady nemám šanci uspět , ale co kdyby náhodou někdo měl kopletní někde v šopě, nebo zrovna rozdělával auto (za zeptání nic nedám )
Zadní, levé světlo
Centrál - zase bych uvítal všechnu kabeláž
Přední blatníky - barvu neřešme, ale něco co není rezavý a promáčklý (kdyby měl třeba někdo nějaký blatník jako nový, hlásit se ) Bez bočního blinkru
Spojku - nějakou nevychmatlanou, ta moja dosluhuje (jde těžce mačkat a už zabírá dost důle (i nastavování je skoro nadoraz)
To je zatím vše, když si na něco vzpomenu, dám to sem
- Reklama
-
Re: Díly (vesměs elektronika) na Astra F (1992) - poptávám ;
nazdárek, já bych měl el stahování oken, a centrál i ze všemi tlačítkama, ale kabeláž nemám, cenu za si napiš sám já budu rád že to prodám tak stačí napsat
-
Pokud to má aspoň kousky kabelů, abych věděl, co k čemu spojit, má to zachovalý ovládání a ten centrál nebude mít s 3-dveřek potíže, tak by se to dalo...
Jen řekni, jakou cenu si představuješ, pro mě platí, že méně je lépe
Jen řekni, jakou cenu si představuješ, pro mě platí, že méně je lépe
-
já nevím kolik se to pohybují ty ceny šak si napiš jakou cenu bys za to dals ja budu rád že to prodám a ty že budeš mít díl nevím kolik bych za to si měl říct navrhni cenu a já ti řeknu jestli ano či ne ale myslím si že se rozumě domluvíme
-
Začněme na 300Kč bez poštovného ... ?
-
jo a to myslíš i kompletní ovládání oken i s centrálem dohromady nebo zvlášt jestli by to bylo dohromady šlo by to s poštovným za 500kč navrhuju já poštovné je 120kč
-
dyštak su od uherského brodu jestli ti to pomůže
-
Komplet se vším ovládáním, doufám, že to má alespoň takový ty nápojky, abych podle barvy drátku mohl spojit a nemusel nad dom zbytečně dumat ...?
500Kč i s poštou, nebo bez?
500Kč i s poštou, nebo bez?
-
u centrálu to bys měl mít nějaké nachystané káble pokud já vím u elektrickych oken taky tak by to neměl být takový problém mám i na střešní okno to bys chtěl taky a bylo by to i s poštovným za 500kč jj šlo by to
-
protože vím že to tam bývalý majitel taky dával dodatečně i říkal že to jenom napojil na svorky fungovaloo to