Spotřeba s automatem
Moderátor: Moderátoři
Spotřeba s automatem
Kolik vam papa Insignia v automatu?
- Reklama
Re: Spotřeba s automatem
Dlouhodobá spotřeba před úpravou chiptuningem byla (70% město) 7,7 l/100km
A ted? Kolik vazi insignie? 2tuny aspon ne?
Kamarád 6.2.Najeto 19 000 km.
Váha mojí Insignie dle velkého TP je 1613 kg.
Dle mého názoru má velký podíl na spotřebě i šířka pneumatik. Já mám 245/40 R19 (léto i zima)
Dle mého názoru má velký podíl na spotřebě i šířka pneumatik. Já mám 245/40 R19 (léto i zima)
Ahoj vsichni,
dnes jsem si privezl Insignii V6 2.8 4x4 Automat z HK (doporucuji, skvele jednani a vstricnost). Zakoupil jsem ji jako predvadeci vuz s najezdem 30tis km. Prumerna kombinovana spotreba u tohodle motoru je neco mezi 10-12,5l/100km. Pokud budete jezdit dle predpisu a rozumne zachazet s plynem, tipuji, ze byste spotrebu stlacili nekam k hranici 8,5-9,5l.
dnes jsem si privezl Insignii V6 2.8 4x4 Automat z HK (doporucuji, skvele jednani a vstricnost). Zakoupil jsem ji jako predvadeci vuz s najezdem 30tis km. Prumerna kombinovana spotreba u tohodle motoru je neco mezi 10-12,5l/100km. Pokud budete jezdit dle predpisu a rozumne zachazet s plynem, tipuji, ze byste spotrebu stlacili nekam k hranici 8,5-9,5l.
..............................................
Opel Insignia Cosmo sedan
V6 2.8 4x4 (260PS) automat r.v. 2009
No to je super. další příznivec Insignií. Tě tu vítáme. Sekce auta členů je volná, tak tam můžeš písnout a sekce KUPUJEME INSIGNII - tam můžeš písnout svoje zážitky s nákupem.
Ahoj Jirka
Ahoj Jirka
Jakmile trosku najezdim, zacnu taky pridavat prispevky. Zatim se s autem teprve seznamuju. Skok z Octavie II na tuhle bestii je celkem markantni.
..............................................
Dnes jsem po delší době dával svojí Insignii víc za uši než je zdrávo. Po dnešní jízdě po Praze a neustálém popojíždění jsem jel směrem na Plzeň (D5). Průměrná rychlost 150 km/h na tempomatu přijel jsem domů se spotřebou 6,7 l/100km. Moje dlouhodobá spotřeba do teď byla 7,7 l/100km. Je to velká změna po načipování. Místy jsem testoval pružnost motoru a moc mě překvapila akcelerace při 180 km/h.
Takže po skoro měsíci používání Insignie s chiptuningem se mi spotřeba ustálila na 6,9 - 7,1 l/100 km při průměrné rychlosti 45 km/h.
Prosím, když píšete o spotřebě bylo by lepší vždy udat i dlouhodobou průměrnou rychlost. To totiž hodně ovlivňuje spotřebu a u mně je to prostě jízdou po městě.
Prosím, když píšete o spotřebě bylo by lepší vždy udat i dlouhodobou průměrnou rychlost. To totiž hodně ovlivňuje spotřebu a u mně je to prostě jízdou po městě.