Automatická převodovka Astra F 96 1,4i 16v
Moderátor: Moderátoři
Automatická převodovka Astra F 96 1,4i 16v
Zdravím mám Astra F 96 1,4i 16v s automatickou převodovkou. Chyba se projevuje pouze ráno, když auto delší dobu stoji (od večera a dele, pokud stoji cca 3hod je vse OK), po nastartování svítí cca 2s kontrolka pod nádrzi takova vločka (ta která se rozsvíti při přepnuti automatu do sportovní jízdy), pak zhasne, po zarazení R nebo D zacne kontrolka blikat a auto sice jede, ale neradí. Pokud se vypne motor a radici pakou projede dopedu a dozadu, pak nastartuje, tak uz auto jezdí normálne a je jedno kolikrat se zastavi, nastartuje. Proste ta chyba nastane pouze po nocnim parkováni a v zimne to bylo castejší. Pokud nastartuju a auto necham cca 2 min ve volnobehu chyba nenastane ani rano. Pripadá mi to na závadu neceho co se nahriva. Dík za jakoukoliv radu
- Reklama
Re: Automatická převodovka Astra F 96 1,4i 16v
Dobrý den. To je tedy zajímavá závada a hlavně asi těžko hledatelná. Měl jsem závadu na automatické převodovce na Opel Omega 2,5 TD. Byla mi doporučena firma KAPS z Kojetína, kterou jsem navštívil a problém vyřešili. Možná bych vám doporučil obrátit se na tuto firmu. Zde posílám kontaní webové stránky : www.kaps.cz. Přeji hodně štěstí. MAF
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mona by pomohlo vyměnit olej v převodovce
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
To se stalo cca pred 6 mesíci a nicMiro píše:mona by pomohlo vyměnit olej v převodovce