Čau. Potřeboval bych poradit.
Mám Opel Vectra C Caravan, 1.9 CDTI 110 kw, rok 2008, duální klima a teď jsem zjistil, že se nemůžu dostat do menu klimatizace. Mačkám ten velký prostřední knoflík a nic. Když jsem to zkoušel naposledy (cca. před 3 měsíci), tak to normálně šlo. Jediné co se změnilo, že jsem nedávno nechal klimu doplnit a vyčistit.
Dík za odpovědi.
Nejde pustit menu klimatizace
Moderátor: Moderátoři
Nejde pustit menu klimatizace
Vectra C Caravan, 2008, Z19DTI, 110 kW
- Reklama
Re: Nejde pustit menu klimatizace
Rok 2008... Předpokládam, že se od roku 2002 to velké kolečko uprostřed nezměnilo. Můžu říct za sebe, že mám VC rok 2002 a právě s tím kolečkem mám problémy, opět při mačkání, a když je zima, dlouho trvá, než vůbec začne reagovat (než se mechanizmus prohřeje). Zkus to, že ho zmáčkni uprostřed a tlačícím prstem ho mačkej od středu do všech směrů. Blbě se to popisuje, ale snad to pochopíš.
Insignia A Sports Tourer, Flex Ride, 4x4
Ex Vectra C, 1.8 16V (Z18XE), 2002
Dík za radu. Zkusil jsem to trochu promačkat a už jsem menu spustil.
Vectra C Caravan, 2008, Z19DTI, 110 kW
Už jsem to měl jednou rozebraný, vypadá to bratru následovně...
zepředu
boční pohled na tlačítko
zezadu
Jestli někdo přijde na způsob, jak toto tlačítko opravit nebo nahradit, budu vděčen. Mám už totiž nejen pocit, že s přibývající věkem to stále hůř a hůř funguje.
zepředu
boční pohled na tlačítko
zezadu
Jestli někdo přijde na způsob, jak toto tlačítko opravit nebo nahradit, budu vděčen. Mám už totiž nejen pocit, že s přibývající věkem to stále hůř a hůř funguje.
Insignia A Sports Tourer, Flex Ride, 4x4
me to dela taky ...slabina proste....
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
Mne to robi tiez
Vyskusajte toto: http://www.opelinfo.cz/e107_plugins/for ... .php?64940
Funguje to!!
Treba tam párkrát nastriekať sprej na kontakty alebo aj WDčko, knoflík postláčať a pootáčať.
Vyskusajte toto: http://www.opelinfo.cz/e107_plugins/for ... .php?64940
Funguje to!!
Treba tam párkrát nastriekať sprej na kontakty alebo aj WDčko, knoflík postláčať a pootáčať.