Voda fuc

1994-

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Mišan26

Voda fuc

Příspěvek od Mišan26 »

Cau panove stala se mi takova nemyla vec vedel jsem ze mi moje omega torchu tlkauje okruh. A dneska nez jsem dojel domu mi nekde za motorem smerem do zadu nejspis nejaka trubka praskla a voda je fuc :( neni tam nekde nejaky pretlakovy ventil nebo tak neco dekuji Mam MV6 omegu
Reklama

m.artty

Re: Voda fuc

Příspěvek od m.artty »

Jestli tlakovala chladící soustava, tak je pravděpodobné, že to nevydržela nějaká z hadic a praskla. Na druhou stranu je divné, že ne nešlo přes víčko od expanzní nádobky - to funguje jako přetlakový ventil.
Lexus LS600h a k tomu pár Opelů.
Mišan26

Příspěvek od Mišan26 »

prave zene akorat se vyvalil dym ze zadu z motoru :( tak nevim prave kde presne hledat :)
m.artty

Příspěvek od m.artty »

Ideální by bylo si najet na rampu a podívat se na to... ze shora tam asi moc vidět nebude... za motorem určitě povedou nějaké hadice k topení.
Lexus LS600h a k tomu pár Opelů.
henry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od henry »

Pod stěračema je třícestný tlakový ventil či něco takového, stojí nový cca 850kč- sundat sterače a mrknout na něj a skusit dolejt vodu a čekat odkud to poteče... ted sem to opravil. taky mi tekla voda mezi převodovkou a motorem a právě z toho ventilu...
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km
Odpovědět

Zpět na „Omega“

TOPlist