Ahoj, mám takový problém, asi mi nefunguje abs ale TC ano jelikož když zabrzdím na štěrku tak kola flekujou. A navíc nesvítí kontrolka abs vubec ani před nastartováním.
TC funguje protože když se chci rozjet s hrabačkama tak mi to nejde zahrabat , spíš jakoby se dusí motor. když to vypnu tak hrabe normálně...
Problém je s abs. Nevíte někdo co s tim? díky. Mám omegu 2,5 v6.
Kontrolka ABS nesvití vubec
Moderátor: Moderátoři
- henry
- Kontaktovat uživatele:
Kontrolka ABS nesvití vubec
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolka ABS nesvití vubec
skusil bych se podivat diag. jeslti to nebude psat chybu přerušene kontrolky.. jinak test akčních členu a otestovat kontrolku ABS.. jestli sviti pomocí diag nebo ne..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- henry
- Kontaktovat uživatele:
No právě ,že se mi nechce hrabat do palubky, zatim mi vše funguje krásně. ale asi to nechám napíchnout někde na diagnu a uvidim co to napíše...
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km
Nezbyde ti než diag.Dost často odejde v jednotce relé ventilů|nedá se vyměnit|a tak někteří dovedové vyndají kontrolku.Jinak by museli vyměnit jednotku ABS|TC.
- henry
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za odpovědi, je někde poblíž CL nějaký z vás kdo může omegu napíchnout? díky.
- henry
- Kontaktovat uživatele:
Tak problém vyřešen, TC funguje a ABS taky, takže prdlá žárovka pouze