Opel astra 1.7 td.r.v. 96. 50 kw nechytne
Moderátor: Moderátoři
Opel astra 1.7 td.r.v. 96. 50 kw nechytne
Ahoj , mohl by mi nekdo prosim poradit ? Dnes jsem s oplikem dojel na zahradu , vypnul motor , po trech hodinach chci nastartovat a nic . Starter toci , kontrolky sviti ,pokud odsroubuju vstrik , a startuju , tak nejde palivo , sundal jsem i hadici od filtru , a dal to na primo z petky , taky nepomohlo . Jak se pozna spatny imobiliser v klicku ? Mam dva s cipem , na oba se to chova stejne .Nikdy predtim to neudelalo , uz jsem s nim najel 50 t Rozvodak je ok , alespon vizualne .Na cerpadle [Bosch] jsou dva ventily , do jednoho vede jeden drat ,ten je ovladany jednim rele v motoru, pokud se rele sepne rucne , ventil "cvakne " ale motor stejne nechytne . Do druheho vedou tri vodice , pri zapnutem zapalovani ,je na jednom + , a na druhem - , co ma byt na tretim netusim ,prirucku jak na to mam v praci .Jinak na palubni desce zadna kontrolka motoru , co by signalizovala zavadu neni.Diky za rady , potrebuju nutne dojizdet do prace do jineho mesta.
- Reklama
Re: Opel astra 1.7 td.r.v. 96. 50 kw nechytne
To se třema vodičema je immobilizer.Neupadl ti klíč?Mohl ti z něj vypadnout čip.Pod immobilizerem je stop ventil a ten se mohl zaseknout.
To uz jsem taky zjistil ,cip nevypadl, mam jeste druhy klic s cipem , to same Chtel jsem odstranit imobiliser , ale bohuzel , jsou tam zatrhavaci srouby , takze pakarna , povolit vstriky , a odvrtat U vas v Brozanech mate na staryho opla diagnostiku ? A jste schopni nakodovat cipy v klicku k ridici jednotce ? To sem ani nevedel , my vam tam posilame jenom BMW , [Autoelektro Senkyr ]
Mám TECH1,takže do roku 97 vše bez problému.Jen je potřeba vědět security code.
Jinak diag mám Bosch KTS,Tech1 Opel,pontiac,Tech1 Suzuki,BMW GT1,INPA,Supervag profi 2011,Mastertech,Sykes pickavant.
Jinak nejvíc dělám pro tento klub nebo forum
https://www.astra-g.cz/forum/
Jinak diag mám Bosch KTS,Tech1 Opel,pontiac,Tech1 Suzuki,BMW GT1,INPA,Supervag profi 2011,Mastertech,Sykes pickavant.
Jinak nejvíc dělám pro tento klub nebo forum
https://www.astra-g.cz/forum/
Aha, tak bez toho "security kodu " se nehnem z mista ? K vozu mam jenom velkej technicak , zadnou katricku s kodama jsem nedostal .,takze me asi ceka to odvrtavani , bohuzel
/hlovkou to jde docela dobře,už jsem to dělal mnohokrát.
Tak uz to vrci Musel jsem teda ten imobiliser odsekat sekacem , pac ty srouby odvrtat nesli ,maj je smejdi do spicky Ale zadarilo se , jeste ze se mi to nestalo na dovolene