Dotaz na AGR

1991-1998

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
warhy

Dotaz na AGR

Příspěvek od warhy »

Tak jsem včera zaslepil AGR ventil na moji opel astra f 1,6i 8V motor x16SZ r.v.1995, 52 kw, a od tý doby se mi neustále rozsvicuje kontrolka diagnostiky motoru, tak sem se chtěl zeptat jestli jset to někdo nějak řešil, aby nesvítila mechanik mi řekl, že to nevadí, že se to bude rozsvicovat vždy v době kdy by měl AGR fungovat, takže by to nemělo ničemu vadit, akorát je to dost divný jezdit s rozsvícenou kontrolkou diag motoru, tak se ptám jestli jste to někdo řešil, vy co jste zaslepovali AGR díky moc....
Reklama

Argo22

Re: Dotaz na AGR

Příspěvek od Argo22 »

pokud si to lepil na silikon tak se ti mohl egr zalepit... jinak musis udelat pod ventylem egru prohluben aby ti chodil az uplne nakonec a nerozvecovalo ti to prave tu kontrolku....
misto srdce motor, v gatích sřoubovák a v hlavě jenom ventily.....
Fogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fogi »

já to už se zaslepeny koupil a taky se mi občas rozsvítí (hlavně na dálnici,když jedu dýl nad 110-120 ..ale auto jede,tak to nehrotim ;) a jestli tě to štve,tak jako mě štvala ta oranžová kontrolka benzínu,tak vyndej žárovičku:D:D
ernst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ernst »

já si na tomto samém motoru taky zaslepil egr jen tak že jsem na původní tesnění přidělal plech 0,8 a v tom ventilu je takovej hříbek ve kterém je uprostřed malej torx.. a ten zašroubuješ takže i když se ventil elektronicky zavře tak bude stejně mechanicky otevřenej ale elektronika si bude myslet svoje :D že je vše ok.. mě to tak funguje ... poprvý co jsem to po složeení nastartoval se mi kontrolka rozsvítila ale bylo to tím že jsem nezapojil zásuvku :D to jsem napravil a zatím jsem kontrolku svítit neviděl..
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
Odpovědět

Zpět na „Astra F“