Kompresor klima vectra b 1.6 16v
Moderátor: Moderátoři
Kompresor klima vectra b 1.6 16v
Po doplnení klima mi asi po dvou dnech přestal jít kompresor klima ,kde jsou pojistky ke kompresoru ,ty co jsou vlevo u řidiče dole tak jsem skontroloval a tam je vše ok nejsou ještě někde jiné pojistky dekuji moc za kazdou radu
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kompresor klima vectra b 1.6 16v
no jo není v trubkách tlak tak proto to nejde
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
A co s tím a proč to fungovalo asi dva nebo tři dny,dekuji za radu.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
protože chladící medium neuteče hned.... to by musela byt díra jak do zadele, většinou jsou to malé netěsnosti stejnej problem mam taky..... což většina starších Opelu s klimou
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
System totiš funguje tak,že když je v něm tlak a plyn,tak dovolí sepnout kompresor.jakmile uteče plyn a není tlak,nedovolí sepnout kompresor.musíš najít místo úniku,system opravit a pak bude zase chladit.
vidim to na repas kompresoru mel sem to taky po opravě mam již 3 rokem pohodu
můžeš skočit tam kde ti to plnili pokud bude v systému tlak je problém s elektrikou pokud ne tak ti to někde uteklo
můžeš skočit tam kde ti to plnili pokud bude v systému tlak je problém s elektrikou pokud ne tak ti to někde uteklo
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
Auto mam čtyři roky nikdy jsem klimu neplnil a kompresor behal i kdyz tam nebylo chladivo ted se manzelka rozhodla ze klimu naplnime kvuli dovolene a po doplneni klimi cca za dva až čtyři dny přestal bežet kompresor do te doby předpokladam že klima byla prazdna a kompresor behal normal proste jsem to nekdy pustil a bylo to slišet i kdyz to nechladilo
Tobě běhal kjompresor i bez náplně .Tak ho někdo zapojil natvrdo mimo čidel a musí být zadřený.Ale spíš si myslím,že ti utekl plyn.