Vystřelovací klíč
Moderátor: Moderátoři
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vystřelovací klíč
Ví někdo odpověď na mojí dlouhodobou otázku zda jde vyrobit na Vectru B vystřelovací klíč???
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
- Reklama
Re: Vystřelovací klíč
Samozrejme že sa dá, videl som už na fórach nie jeden vystrelovací kľúč...nie je to originál(len prispôsobený), ale stačí ti immo čip, plošný spoj(s batériou)- zo starého kľúča a vystrelovačku.
Podľa mňa je dôležité aby sedeli spínače s tlačítkami kľúča a pôjde to.
inak k originálu čítaj tu: slovenské fórum
Podľa mňa je dôležité aby sedeli spínače s tlačítkami kľúča a pôjde to.
inak k originálu čítaj tu: slovenské fórum
BMW 530dA 142kW
VW Passat 1,9TDI 66kW
Opel Vectra OPC line 1,8 16V LPG 1999 sedan- ex
VW Passat 1,9TDI 66kW
- TomC20LET
- Kontaktovat uživatele:
dá se koupit univerzal jednotka centralu s 2x vystřelovacím klíčem vy stylu VW koncernu včetně planžet, popřípadě do toho upravíš původní klíč a imo chip dáš dovnitř a tu jednotku jednoduše napojíš dvěma dráty na originál jednotku centralu popřípadě to existuje jako verze i s alarmem a dalkovym otviranim kufru, sam jsem to měl na prvni vebe a parada
Autoservis, Pneuservis, Diagnostika, CNC, 3D Print
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
-
Určitě to jde udělat... Když to jde na géčkovou astru, musí to jít i na vectru, klíč bude asi u obou stejný nebo podobný. Návodů je po netu hodně, TADY zrovna na to géčko, záleží, jestli má cenu do takové úpravy investovat.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
(5/2006, 110kw, automat)EX Coupé - The Golden Queen of Majesty
GALERIE
GALERIE
ja som práve niekde videl(len to nemôžem nájsť) fotopostup kde sa použil starý plošný spoj s bateriou, ktorý sa napasoval do novej krabičky a dala sa vysústružiť nová planžeta.
Bol to najjednoduchší postup, ak nájdem- hodím sem
Bol to najjednoduchší postup, ak nájdem- hodím sem
BMW 530dA 142kW
VW Passat 1,9TDI 66kW
VW Passat 1,9TDI 66kW
BMW 530dA 142kW
VW Passat 1,9TDI 66kW
VW Passat 1,9TDI 66kW
-
To je stejné, jako jsem dával odkaz. Původní plošňák s immo je upravený a použitý do nového klíče. Akorát je ke klíči namontována příslušná spínačka a zámky dveří.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
GALERIE
GALERIE
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
Tak klíč jsem si koupil přes Ebay, dnes dorazil a bohužel ho můžu hodit do koše.
1. původní plošňák se do tohoto nevejde ani omylem
2. i kdyby se vešel, tak tlačítka na vystřelovacím klíči jsou jinak rozmístěna, než na tom originálním, takže to stejně nejde.
3.* Planžeta je asi o 3 mm kratší - přesně o tu vzdálenost, která zůstává v zapalování povystrčená ven (u origo klíče), tak nevím zda by to stačilo. (Proto tuto 3. odrážku píšu s hvězdičkou, protože prostě nevím)
4* jen jsem si všiml, že jsou na klíči přehozené symboly pro otevření a zavření auta (origo: otevřít - pravé tlačítko, zavřít - levé tlačítko.... vystřelovací naopak). Jedná se jen o symbol, jinak by to na funkci nemělo vliv.
Podotýkám, že jsem kupoval 3 tlačítkovou variantu klíče, ale je tedy nepoužitelný (plošňák se do něj nevleze a i v případě použití pilníku, i když pochybuji, by stejně nepasovalo rozložení tlačítek), vhodný leda jako přívěšek na klíče
1. původní plošňák se do tohoto nevejde ani omylem
2. i kdyby se vešel, tak tlačítka na vystřelovacím klíči jsou jinak rozmístěna, než na tom originálním, takže to stejně nejde.
3.* Planžeta je asi o 3 mm kratší - přesně o tu vzdálenost, která zůstává v zapalování povystrčená ven (u origo klíče), tak nevím zda by to stačilo. (Proto tuto 3. odrážku píšu s hvězdičkou, protože prostě nevím)
4* jen jsem si všiml, že jsou na klíči přehozené symboly pro otevření a zavření auta (origo: otevřít - pravé tlačítko, zavřít - levé tlačítko.... vystřelovací naopak). Jedná se jen o symbol, jinak by to na funkci nemělo vliv.
Podotýkám, že jsem kupoval 3 tlačítkovou variantu klíče, ale je tedy nepoužitelný (plošňák se do něj nevleze a i v případě použití pilníku, i když pochybuji, by stejně nepasovalo rozložení tlačítek), vhodný leda jako přívěšek na klíče
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo