Ahoj,
omlouvám se, že zakládám nové téma, určitě zde o tom píšete, ale nikde jsem to nenašel.
Jako druhé auto máme Astru F, kterou využívá přítelkyně, kdy od minulého týdne máme problém nastartovat. Točili jsme to třeba i 5 min než chytla, po zahřátí už chytla bez problému.
Jinak startér normálně točí.
V pondělí šla přítelkyně jako obvykle do práce a už nenastartovala, jak píšu, stárter točí, ale nechytne!! Možná, že to je banální oprava, ale nejsem žádný mechanik a Astru F vůbec neznám, a když se mi pokazí Háčko, tak stejně musím do servisu.
U efka věřím, že když mi poradíte nijaký tipy, že budu schopnej na to mrknout.
Jako první mě napadli svíčky, to zkusím zítra. Do teď jsme do ní pouze lili benzín, plácali jsme se po zádech, jak je kvalitní proti Háčku, který se věčně sere!
moc dík, Zdeněk
Nestartuje Astra F, 1.4, 44 KW
Moderátor: Moderátoři
Nestartuje Astra F, 1.4, 44 KW
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- Reklama
Re: Nestartuje Astra F, 1.4, 44 KW
skusil bych jiný čidlo teploty motoru pro ŘJ je ze zadu motoru ma modrej či černej 2 pinovej konektor a stojí okolo 250kč
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
V první řadě to chce jistit jestli svíčky hází jiskru a jestli tam jde benzín. Pokud tohle bude ok, mohlo by to být to čidlo jak píše kolega.
U C14 NZ je nejčastější závadou vadný zesilovač zapalování\pod cívkou na al desce\ nebo rozdělovač\nejde z něj impuls\.
MOhl by to bejt i ucpanej sací koš,ale to bys nenastartoval ani zahřátý.....