Z20NET rozvody?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Lukasek

Z20NET rozvody?

Příspěvek od Lukasek »

Dnes se mi stalo, něco co se mi nechce zrovna dvakrát líbit. V ulici probíhalo blokové čištění, tak jsem byl ráno přeparkovat o 250 metrů dál. Když jsem teď vezl auto zpátky před barák, už během přejíždění, jsem zaslechl nějaké zvuky, nicméně jsem je přisoudil tlumiči výfuku v posledním tažení. Až při parkování sem začal slyšet klepání, po otevření dveří hodně hlasité, otevřel jsem kapotu a kovové klepání vycházelo ze strany rozvodového řetězu. Chcípnul jsem. S váháním jsem znovu nastartoval a motor okamžitě chytnul a běžel bez klepání, klidně a tiše. Po problémech rozvodů, známých ze Z22YH jsem z toho trochu nesvůj. Mohlo se stát že nezapracoval napínák?

Nesvítí žádná kontrolka (za poslední rok na mě jednou jedinkrát bliklo na pět sekund za jízdy auto s klíčem, pak už se nikdy nerozsvítila, tak jsem to neřešil), motor pokaždé chytne na první natočení. Olej s filtrem (GM 5W30) měněn v březnu (před 4000 km, BS auto Praha), od výměny neubylo.
GTS
Reklama

peter.eu

Re: Z20NET rozvody?

Příspěvek od peter.eu »

spis bych to videl na dvouhmotu,me to trochu klepe pri volnobehu,jinak o tom nevim,ze zacatku sem myslel ze sou to taky rozvody,po vyslapnuti spojky je klid....napinak u Z20NET zadny problemy nemel,bylo to jenom u 2.2
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Odpovědět

Zpět na „Benzín“