K/ Víko nadrže opel astra.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
-
K/ Víko nadrže opel astra.
Ahoj rad bych levne koupil uzamykatelne viko nadrze pro opel astra 1.7, combi, rv. 96 diesel. Budu rad o jakoukoli nabidku. Jinak cena kterou si tak zhruba predstavuji je do 200. Jinak na vrakovistich jsem to zatim jeste nenasel a nove se mi zrovna za 300kc kupovat orpavdu nechce.
Naposledy upravil(a) d1s4p3r1s7 dne 16 bře 2009, 16:10, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Re: K/ Víko nadrže opel astra.
Ty chceš kupoval starší víčko za 250 kč, když nové stojí 300 Kč (jak píšeš)?
-
No tak jako jo no ono prece jenom je to stare auto a nejak prachy do neho vrazet moc nechci, uz jsem do nej vrazil dost a da se rict ze dele nez 2 roky nevydrzi. No a jsou lidi kteri maj dobre znamosti a nebo proste nejake take ze proste to muzou mit zapar kacek v radu desetikorun ale nechtel jsem to tu psat protoze vetsina lidi by si mohla pomyslet ze je to troufalost. Ja jsme zatim student a penez je malo a nejake lidi co by me dotovali opravdu nemam tak se snazim usetrit kde se da.
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Napiš na Vauxhall@seznam.cz - týpek co prodává díly na Astry a Kadetty
-
Oki thx ale bouzel mam gmail a ten si se seznamem nerozumi takze mu nemohu poslat nic.
Jestli by měl ještě někdo zájem o víčko od nádrže, napište mě na mail DEAWid@seznam.cz
Mám většinu ND na vectru b 1.6
Mám většinu ND na vectru b 1.6