Rychloměr
Moderátor: Moderátoři
Rychloměr
ahoj rozdělával jsem budíky na svojí astře protože se mi zahadným zusoben zasekla rafika na palivo..... tu jsem zprovoznil a ta taky nejde přesadit protože má na hřídelce plošku ale co mě trápí je to že jsem si vysadil rafiku ukazatele rychlosti a ta mi ted samozřejmě ukazuje nesmysly proto se ptám jestli někdo nevíte jak ji nasadit zpét do původního nastavení aby ukazovala to co má ... díky za rady
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
- Reklama
Re: Rychloměr
taky jsem to měl, ve finále jsem dával nový celý rychloměr (budík), protože to ukazovalo špatně
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Re: Rychloměr
no jo no já mám sice ještě jedny budíky ale nechce se mi to zase kuchat celý... napadlo mě že bych sundal jen to plexi a budíky nasadil a jel za někým s kým bych se domluvil na nějaké konkrétní rychlosti a tu rafiku tam nasadil ..
...............
tak jsem to vyřešil ... nejdříve jsem zkoušel rafiku nastavit, tak jak mám na budíkách z druhého auta, tak že jsem přehoupl rafiku přes doraz a podle toho kde se zastavovala jsem nastavil i tu moji. Ale to bylo špatně, sice to měřilo, ale o nějakých 8-10 km navíc. Takže při 90 jsem jel kilo. Nastavování za autem které jede domluvenou konstantní rychlostí taky nebylo ideální ... já to nastavoval v 40 na cca 2km useku ale i to se mi nepovedlo protože cesty nejsou zcela rovné přece jen člověk musí kontrolovat situaci kolem sebe .. hlavně nenarazit do auta předemnou a jet stejně rychle a necuknout si rafikou a přehodit to zase o okusek dál.... vyřešil jsem to tím že jsem na mobilu zapl užitečnou a celkem přesnou aplikaci .. ullysse speedometer a podle té jsem nastavoval zase ve 40km rychlosti s tím že vedle mě seděl kamarád co držel telefon hlásíl rychlost a držel volant ale podařilo se, mám mi nimální odchylku cca 1 km podle gps a vzhedem k tomu že mi to psalo 28 zjištěných satelitů, tak bych tomu aji věřil...
...............
tak jsem to vyřešil ... nejdříve jsem zkoušel rafiku nastavit, tak jak mám na budíkách z druhého auta, tak že jsem přehoupl rafiku přes doraz a podle toho kde se zastavovala jsem nastavil i tu moji. Ale to bylo špatně, sice to měřilo, ale o nějakých 8-10 km navíc. Takže při 90 jsem jel kilo. Nastavování za autem které jede domluvenou konstantní rychlostí taky nebylo ideální ... já to nastavoval v 40 na cca 2km useku ale i to se mi nepovedlo protože cesty nejsou zcela rovné přece jen člověk musí kontrolovat situaci kolem sebe .. hlavně nenarazit do auta předemnou a jet stejně rychle a necuknout si rafikou a přehodit to zase o okusek dál.... vyřešil jsem to tím že jsem na mobilu zapl užitečnou a celkem přesnou aplikaci .. ullysse speedometer a podle té jsem nastavoval zase ve 40km rychlosti s tím že vedle mě seděl kamarád co držel telefon hlásíl rychlost a držel volant ale podařilo se, mám mi nimální odchylku cca 1 km podle gps a vzhedem k tomu že mi to psalo 28 zjištěných satelitů, tak bych tomu aji věřil...
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995