Vectra A v potížích
Moderátor: Moderátoři
- Trdlo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vectra A v potížích
V dosahu ostravy nevím, ale Brno = RomanK - http://carteam.cz/, a Staré Hradiště = denny - s ním si tu píšeš. Podle mně a nejen mně dva největší machři na oply u nás...
Kecám do všeho, ale nerozumím ničemu!!!
- Reklama
trochu z ruky,ale dík.. možná bych ani nedojel... každopádně díky
Tak to som netušil že až tolko. Mal som Fko r.v.93 1,6i 55kw a malo C16NZ.Trdlo píše:Mexxo, jak jsi to poznal? 1.6 55kW má u Vectry A motor: E16NZ, 16LZ2, C16NZ, C16NZ2.
Má pravdu ten chlapecmexxo píše:Tak to som netušil že až tolko. Mal som Fko r.v.93 1,6i 55kw a malo C16NZ.Trdlo píše:Mexxo, jak jsi to poznal? 1.6 55kW má u Vectry A motor: E16NZ, 16LZ2, C16NZ, C16NZ2.
Zdravím pánové, žádná změna, už 5 dní to je ve specializovaném servise na oply a jsou bezradní!... už jim to nejde ani nastartovat... nejsou to klapky, ani žádné ventily, já nevím co mi všechno říkal že zkoušeli... ale sami jsou z toho celkem špatní jak už si neví rady ani u special na oply, tak už nevím..... se nedoplatím a ještě budu bez auta....
No oni mají spíš problém s tím,že tohle auto užneznají.Já myslím,že je fakt v háji Multec.Zkusil bych starší -jen jestli to chytne,ale pak bych dal novou výměnným způsobem.Hrozně totiž trpí na rány.Stačí menší havárka a do roka a do dne.........amiigo píše:Zdravím pánové, žádná změna, už 5 dní to je ve specializovaném servise na oply a jsou bezradní!... už jim to nejde ani nastartovat... nejsou to klapky, ani žádné ventily, já nevím co mi všechno říkal že zkoušeli... ale sami jsou z toho celkem špatní jak už si neví rady ani u special na oply, tak už nevím..... se nedoplatím a ještě budu bez auta....
no, oni maj právě možnost tohle vyzkoušet, a ymslím že jednotku vyzkouší, ale zatím bez uspěchu, nevím či ji už zkoušeli, nebo ne... ale zatim bezúspěchu...
dneska jsem si měl přijet pro opravený vůz, zaplatil jsem 3000kč a zašel si pro něj na parkoviště,nastartuju, ujedu asi metr a motor zdechne a už nenastartuje .. tak jsem jim ho tam zas nechal... nevím zda se mi to vyplatí,ale nemám jinou možnost, je nepojízdné nikdo neví co tomu je, říkali že měnili kompletní kabeláž, elektriky, že to bylo prohnité, a nedavalo to kontakty... a furt to nejede....
tak pánové, vyřešeno... na páty pokus u mechaniků, vyměněna kompletní motorová kabeláž a kabeláž v rozdělovači, a jede, i když se mi zdá že nějak divně,ale jede... otáčky se místy drží ve 2 tisících aniž bych sešláp plyn... při rozjezdu skače jak kdyby vynechávaly válce, ale zase jede... tak díky za rady , potřeboval bych poradit i s něčím jiným,ale hodím to jinde, sem to nepatří