Auto mod el.okna

1994-

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
henry
Kontaktovat uživatele:

Auto mod el.okna

Příspěvek od henry »

Z ničeho nic mi přestalo jít na omezestahování oken-myslím, to jak déle podržíte čudlík a okna dojedou sama...a dále to asi souvisí s klíčkem. Když zamknu a podržim klíček- okna se už sami nezavřou...jinak fungujou na povel čudlíku krom dojezdu...

Nevíte někdo co odešlo? díky.
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km
Reklama

m.artty
Kontaktovat uživatele:

Re: Auto mod el.okna

Příspěvek od m.artty »

Neměl si náhodou odpojednou baterku?
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
Mirpie

Příspěvek od Mirpie »

mám podobný problém na faceliftu, jak naučit okna, aby se mi zavíraly po podržení klíčku ve dveřích v zámku v zamčené poloze?
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001
vejfuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejfuk »

Neměli ste odpojenou baterku? Je totiž potřeba nastavit dojezdy. Když budete mít úplně zavřeny okna tak podržte na pár sekund tlačítko na zavření toho okna dokud neuslysite cvaknuti. Pak bude fungovat automatika a dálkové zavření. Tohle udelejte u všech oken.
Opel Omega B Caravan 2.5 V6 - 1996
Mirpie

Příspěvek od Mirpie »

a co když mi automatiak jede, ale nejede to dálkové zavření? Normálně když podržím tlačítko na delší dobu, tak okno samo sjede i vyjede, ale klíčkem to nezavřu.
vejfuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejfuk »

Pokud funguje automatika, dalkovy ovladani jinak funguje dobre (zamykani, odemykani, central) a presto okna nejdou dalkove zavrit i kdyz predtim sly, tak tam mozna bude uz nejaka chybka, jinej figl neznam.
Mozna bych jeste zkusil znovu zparovat DO s autem, navod by mel byt v manualu k autu.
henry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od henry »

Jo ,menil sem baterii... ale ted uz to zacalo zase fungovat... akorat bych potreboval levy cudlik na predni leve okno,nejak blbne...a nevim kde ho sehnat.
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km
Mirpie

Příspěvek od Mirpie »

vejfuk píše:Pokud funguje automatika, dalkovy ovladani jinak funguje dobre (zamykani, odemykani, central) a presto okna nejdou dalkove zavrit i kdyz predtim sly, tak tam mozna bude uz nejaka chybka, jinej figl neznam.
Mozna bych jeste zkusil znovu zparovat DO s autem, navod by mel byt v manualu k autu.
jeslti šly předtím dálkově zavřít nevím. Auto mám od prosince a už to nejelo.
Je možné, že to nebylo ve výbavě? V manuálu pro omegu je u této položky hvězdička, že podle stupně výbavy, ale přijde mi to divné..Na Vectře B z 99 mám elektrická jen přední okna a tam to funguje. U omegy mám elektrický všechny 4 okna a jede jen automatika spouštění a vyjíždění oken, ale klíčem je prostě nezavřu.
vejfuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejfuk »

Jeste pro upresneni - jakej typ DO a klice mas? Ty mas faceliftovanou Omu a ta uz to ma jiny nez ta moje.

Ja mam klicek (do zapalovani) ale na nem zadne tlacitko neni, tim se startuje, popr. odemyka auto ve dverich, a pak mam DO na kterym sou dve tlacitka - ODEMKNOUT a ZAMKNOUT. A okna na dalku zaviram tak, ze na delsi dobu podrzim tlacitko ZAKMNOUT na DO a okynka vyjedou nahoru.

Ale pokud myslis jak zavrit okynka otocenim a podrzenim klice ve dverich ridice, tak to sem jeste nikdy nezkousel. Jen aby nedoslo k nedorozumeni.
Mirpie

Příspěvek od Mirpie »

Mám klíček se dvěma tlačítky, na odemčení a zamčení. Já ani nevěděl, že to okno by mělo jít zavřít dálkou. Na Vectře jsem to případně zavíral otočením klíčku v zámku dveří do polohy zamknout a chvíli podržet. Na omeze jsem už zkoušel kdeco, ale tuto funkci se mi nepovedlo obnovit.
Odpovědět

Zpět na „Omega“