2.0 16v netáhne... :(
Moderátor: Moderátoři
2.0 16v netáhne... :(
Zdravíčko, mam Vectřičku B 2.0 16v a je chudák nějaká líná. Moc netáhne, kamarád má o 100kilo lehčí a o 50koní slabší auto a je živější než muj 2 litr. Neměl ste někdo podobný problém? Ocenim každou radu. Dík
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2.0 16v netáhne... :(
zakladni udržba, svičky, palivový filtr, vzuchový filtr a pak uvidíš
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
- Hellborn
- Kontaktovat uživatele:
Ideální by byla někdo s diagnostikou ve tvém okolí.
Měl jsem na VB 2,0i 16V podobnej problém a nakonec diagnostika odhalila vadnou lambdu.
Měl jsem na VB 2,0i 16V podobnej problém a nakonec diagnostika odhalila vadnou lambdu.
1) Frontera 2,2 DTL
diagnostiku mam a je to bez problému a svíčky, palivovej filtr, vzduchovej... vše je nově koupené, pořád nic...
Tenhle problém mě taky zajímá. Mě moje Vectra přijde taky líná. Na to, že má 100kw se mi to nezdá. Asi na to má trochu vliv delší rychlosti na které jsem si musel chvíli zvykat a taky asi to, že trochu žere olej, ale to už může být zase jiná kategorie problému, jak jsem zjistil. Nemám možnost to porovnávat, ale zkusím se s někým domluvit a porovnat to. Našel by se někdo z Brna a okolí? Někdo kdo má auto v této motorizaci a v pořádku a mohl by si zkusit moje a zhodnotit to?
Co třeba průchodnost katu?
Souhlas s dennym.. Jestli jsou filtry, svíčky a podobné maličkosti OK, tak by mohl být problém i v sesypaném katíku. Motor se dusí a netáhne
- Hellborn
- Kontaktovat uživatele:
Možná trošku OT, ale je možné katalyzátor nahradit trubkou nebo rezonátorem?
Teď neřeším problém na emisích a zvýšení hluku.
Teď neřeším problém na emisích a zvýšení hluku.
1) Frontera 2,2 DTL
ten výfuk to může být také....stačí aby byl ucpaný jeden z dílů nebo dosluhující kat a auto nejede...
Heli: znám hodně lidí, kteří takto jezdí a bez problémů.... já tam měl trubku (průchoďák až na konec) a trochu mi to kouřilo, takže raději něco sportovnějšího, třeba rezonátor apod. nebo vybouchat katík, nechat obal a do něj případně navařit nějakou trubku s dírama
Heli: znám hodně lidí, kteří takto jezdí a bez problémů.... já tam měl trubku (průchoďák až na konec) a trochu mi to kouřilo, takže raději něco sportovnějšího, třeba rezonátor apod. nebo vybouchat katík, nechat obal a do něj případně navařit nějakou trubku s dírama
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zdenda má pravdu, místo katu nech navařit trubku a hned ucítíš lepší tah odspodu a větší chuť do otáček a rovnou zkoukni i komplet výfuk
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.