Pomoc-dotaz
Moderátor: Moderátoři
-
Pomoc-dotaz
Ahoj OPLÍCI. Poraďte-Jel jsem dnes tady u nás v kopcích po nic moc kvalitních cestách samá díra.A v jednom stoupání mi jako by vypadla rychlost tak jsem kouknul a páka byla v poloze automat.Tak jsem vyřadil a znovu dal D a nic.Motor jde do otáček-tachometr se ani nehne -páka nereaguje na nic.Zpátečka taky nic.Jediné co jde je parkovací poloha. Už to tady řešila jedna paní (Lenka.Kr) a tam se ta diskuse stočila na to kde má omega měrku na olej u automatické převodovky? Už se mi to stalo asi 2x že mi ta rychlost jako by vypadla ale vždy se to dalo do pořádku ,když jsem třeba párkrát přidal za jízdy plyn.Tak to tam zase skočilo zpátky.Máte s tím nějaké zkušenosti.Díky ze radu. Zdenek bubu. Prosím .
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc-dotaz
diagnostika.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Re: Pomoc-dotaz
zakládat dvě témata o tom stejném, z nichž jedno nese název pomoc - dotaz (jsi na foru, tady pomoc potřebuje každej, kdo založí téma) a navíc, co se tu už řešilo, je od tebe ignoranství.
Jedno téma si smaž nebo přepiš název a nebo nejlépe smaž obě a najdi si to tu, nahoře vpravo tlačítko hledat.
Jinak at to upraví moderátoři či admini, pak si tu něco hledejte....
Jedno téma si smaž nebo přepiš název a nebo nejlépe smaž obě a najdi si to tu, nahoře vpravo tlačítko hledat.
Jinak at to upraví moderátoři či admini, pak si tu něco hledejte....
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001