Elektrické stahování oken

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Jiří

Elektrické stahování oken

Příspěvek od Jiří »

Prosím o radu: Instaloval jsem ofuky na okna. Na jedné straně funguje otevírání a zavírání OK, ale na druhé někdy okno zajede do horní úvratě a pak se vrátí samo do cca 1/2 okna. Jak rozdělat čalounění a jak doseřídit dojezd okna do horní úvratě? Určitě je tam nějaký stavěcí mechanismus na povolení. Dík
Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: Elektrické stahování oken

Příspěvek od Fritol »

někde se ti to okno kříži je to bezpečnostní pojistka. musí to jít lehce nahoru. jinak dojezdy se ladí tak že zavřeš okno na max nahoru a znovu zmačkneš tlačitko nahoru dokud to necvakne a pak drž tlačítko furt dolu dokud to necvakne.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Jiří

Příspěvek od Jiří »

Já myslel, že se to seřizuje mechanicky. Když jsem nainstaloval ofuky na okna, bylo léto. Vše fungovalo na 1. Teď když se ochladilo tak se někdy stane u spolujezdce, že okno dojede nahoru a pak sjede cca do 1/2 okna zpět. Na návodu instalace ofuků se tento problém zmiňoval, že může nastat! Nedá se nějak nastavit, aby okno zajíždělo cca o 1mm níž? (Při zavření)
Jinak okno zavírám tak, že vyjedu až nahoru a pak po kouskách ho zavřu úplně.
Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol »

bohuzel to asi nastavit nepujde..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Odpovědět

Zpět na „Corsa D“