projekt..??
Moderátor: Moderátoři
projekt..??
zdarec opláci už tu bylaotázky na zvyšování výkonu. tě mam Fko cabrio 1.8 16v ...a tak mě napadlo udělat trohu projekt.. jak si myslíte,že by se tvářila na motor z Audi S3 a a buď zadohrab nebo překopávka na 4x4 z iprezy či eclipse 2. generaxe GSX? napiště mi svoje názor
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: projekt..??
pokud to nepotřebuješ na silnice tak a maš zbytečny prachy tak proč ne kazdopadně si myslim ze jak to takle překopeš tak uz to legalně nepřihlasíš ..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
no,po silnici bych rád jezdil pořád:-D ..ale v prosinci přijde k astře ještě Patrol Y61 a tak jí budu moct rozebrat a snad se do toho pustit. a s tim přihlášením si sratost nedělam..mě prijde všechno,so svítí,brzdí a nerozpadá se:-P
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Nemám moc rád křížení značek. I Opel má dobré možnosti - třeba ty tři magická písmenka LET jako letadlo Další věc co tam "pasuje" je MV6. Na druhou stranu nevím jestli na takový projekt máš jak peněžně, tak vybaveností dílny (nerad bych urážel). Počítej s tím, že to není jen o výměně pár dílů. Pokud to chce překopat na 4x4, je to na předělání celého podvozku a podlahy + řádného vyztužení karoserie. Pořád máš cabrio, které se, ať chceš nebo ne, kroutí. V případě, že by si "jen" zastavěl nějaký výkonný motor, tak je k tomu určitě třeba zastavět ještě výkonější brzdy + opět vyztužení karoserie nebude na škodu. Dále to chce kvalitní podvozek - ne štelovák JOM nebo FK.
Sečteno, podtrženo - vyjde tě to na nesmyslné peníze a v případě nějaké nehody, třeba i nezaviněné seš v prd*li, protože pojišťovna ti odmítne plnění <- automobil nesplňuje STK, jelikož nemá odpovídající motor.
Sečteno, podtrženo - vyjde tě to na nesmyslné peníze a v případě nějaké nehody, třeba i nezaviněné seš v prd*li, protože pojišťovna ti odmítne plnění <- automobil nesplňuje STK, jelikož nemá odpovídající motor.
neboj,s kompletním překopáním jsem počítal,ale pravdu máš v tom vyztužení. na to jsem uplně napomněl nebo mě to spíš ani nenapdalo. v penězích problém až tak nění a v dílně už vůbec ne. a podvozek mam H&R ..ten si myslim,že by mi uplně stačil..na brzdy jsem samosebou taky myslel a byli by to buď 6 pístkový D2 nebo bremba.
spíš mě ale láká ten zadohrab než 4x4
a krom toho je to zatim jen ve fázi přemýšlení,kalkulací atd. chtěl bych na tom začít pracovat už tuhle zimu,když se pro to fakt rozhodnu.
jo a k tomu kombinování značek...mě nevadí..uplně původní nápad byl dát tam motor z 200sx s 13 nebo s14 (s13 máme doma) ale když jsem zapřemejšlel nad uložením motoru a hlavně velikostí,tak jsem nějak klest na tu S3..ta by tam měla jít líp si mylsim.
spíš mě ale láká ten zadohrab než 4x4
a krom toho je to zatim jen ve fázi přemýšlení,kalkulací atd. chtěl bych na tom začít pracovat už tuhle zimu,když se pro to fakt rozhodnu.
jo a k tomu kombinování značek...mě nevadí..uplně původní nápad byl dát tam motor z 200sx s 13 nebo s14 (s13 máme doma) ale když jsem zapřemejšlel nad uložením motoru a hlavně velikostí,tak jsem nějak klest na tu S3..ta by tam měla jít líp si mylsim.