projekt..??

1991-1998

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Fogi
Kontaktovat uživatele:

projekt..??

Příspěvek od Fogi »

zdarec opláci :) už tu bylaotázky na zvyšování výkonu. tě mam Fko cabrio 1.8 16v ...a tak mě napadlo udělat trohu projekt.. jak si myslíte,že by se tvářila na motor z Audi S3 a a buď zadohrab nebo překopávka na 4x4 z iprezy či eclipse 2. generaxe GSX? :) napiště mi svoje názor ;)
Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: projekt..??

Příspěvek od Fritol »

pokud to nepotřebuješ na silnice tak a maš zbytečny prachy tak proč ne :) kazdopadně si myslim ze jak to takle překopeš tak uz to legalně nepřihlasíš ..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Fogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fogi »

no,po silnici bych rád jezdil pořád:-D ..ale v prosinci přijde k astře ještě Patrol Y61 a tak jí budu moct rozebrat a snad se do toho pustit. a s tim přihlášením si sratost nedělam..mě prijde všechno,so svítí,brzdí a nerozpadá se:-P
m.artty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Nemám moc rád křížení značek. I Opel má dobré možnosti - třeba ty tři magická písmenka LET jako letadlo :lol: Další věc co tam "pasuje" je MV6. Na druhou stranu nevím jestli na takový projekt máš jak peněžně, tak vybaveností dílny (nerad bych urážel). Počítej s tím, že to není jen o výměně pár dílů. Pokud to chce překopat na 4x4, je to na předělání celého podvozku a podlahy + řádného vyztužení karoserie. Pořád máš cabrio, které se, ať chceš nebo ne, kroutí. V případě, že by si "jen" zastavěl nějaký výkonný motor, tak je k tomu určitě třeba zastavět ještě výkonější brzdy + opět vyztužení karoserie nebude na škodu. Dále to chce kvalitní podvozek - ne štelovák JOM nebo FK.

Sečteno, podtrženo - vyjde tě to na nesmyslné peníze a v případě nějaké nehody, třeba i nezaviněné seš v prd*li, protože pojišťovna ti odmítne plnění <- automobil nesplňuje STK, jelikož nemá odpovídající motor.
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
Fogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fogi »

neboj,s kompletním překopáním jsem počítal,ale pravdu máš v tom vyztužení. na to jsem uplně napomněl nebo mě to spíš ani nenapdalo. v penězích problém až tak nění a v dílně už vůbec ne. a podvozek mam H&R ..ten si myslim,že by mi uplně stačil..na brzdy jsem samosebou taky myslel a byli by to buď 6 pístkový D2 nebo bremba.
spíš mě ale láká ten zadohrab než 4x4 :)
a krom toho je to zatim jen ve fázi přemýšlení,kalkulací atd. chtěl bych na tom začít pracovat už tuhle zimu,když se pro to fakt rozhodnu.
jo a k tomu kombinování značek...mě nevadí..uplně původní nápad byl dát tam motor z 200sx s 13 nebo s14 (s13 máme doma) ale když jsem zapřemejšlel nad uložením motoru a hlavně velikostí,tak jsem nějak klest na tu S3..ta by tam měla jít líp si mylsim.
Odpovědět

Zpět na „Astra F“