Přídavný otáčkoměr
Moderátor: Moderátoři
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Přídavný otáčkoměr
Zdravím všechny. Dostal se mi do rukou přídavný otáčkoměr. Vede k němu 5 kabelů - 2 černé, 2 červené a jeden zelený. Podle uvážení je ten zelený pro signál pro ten otáčkoměr. Chtěl bych se zeptat kolik vede kabelů k sériovému otáčkoměru a zda jsou taky barevně odlišeny. Bylo by lepší to připojit přímo zezadu přístrojovky nebo "se připíchnout" někam na kabel?? Osobně si myslím, že je asi lepší ta první zmíněná varianta. Potřebuju jen vědět jak to vypadá zezadu pŕístrojovky předem díky za info
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
- Reklama
Re: Přídavný otáčkoměr
nejlepší by bylo si k přádavnému otáčkoměru na interentu dohledat schéma zapojení
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001
no tak červenej bude + a černej - a ten zelenej signal... pravděpodobně budou 2 jako napájení a 2 budou k podsvícení pokud to ten otáčkoměr má..
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
To tam nedávej, to je vrchol nevkusu, dát to do seriového auta (ještě ke všemu závoďák 1,6). Raději si pořiď přístrojovku s otáčkoměrem
Kuba:Kdes si vytáhnul z 8V 75kw?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
třeba má C16SE tem je 8V a má 74kW viz: http://www.opelastra.cz/technika/motory.htm
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
jo no .. .ale já mám dobrej výkon 52W zétra to spravím
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Miro -> přesné označení motoru, dostáváš zlatého bludišťáka
M.artty -> já tam mám přístrojovku s otáčkoměrem ten otáčkoměr jsem dostal od známého, protože ho nemá kam dát možná na ventilátor na wc
Ernst -> taky jsem si myslel, že signál bude jen ten jeden zelený ale nevím kolik kabelů vede k sériovému otáčkoměru, někdo mi říkal, že tam vedou 3 tak nevím každopádně jeden červený a černý bude na podsvícení pozadí a ten další červený a černý bude na kontrolku řazení
M.artty -> já tam mám přístrojovku s otáčkoměrem ten otáčkoměr jsem dostal od známého, protože ho nemá kam dát možná na ventilátor na wc
Ernst -> taky jsem si myslel, že signál bude jen ten jeden zelený ale nevím kolik kabelů vede k sériovému otáčkoměru, někdo mi říkal, že tam vedou 3 tak nevím každopádně jeden červený a černý bude na podsvícení pozadí a ten další červený a černý bude na kontrolku řazení
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
No a protože si ho dostal, tak ho tam musím dát jo? Na co budeš mít dva otáčkoměry? Jako promiň, ale zavání to tuzingem