Ahoj, mam astru F 1,4i 1995 označení C14NZ běhá na 3 válce nevím co s tím svíčky dobrý kabel od rozdělovače taky, nové víčko a ramínko, jiskru to háže . . . takže to bude asi směs (4 válec je ten lenoch). . . nějaký nápady ??? trubka od posilovače dobrá po odpojení a ucpání žádná změna, už jsem přetěsnil celou sací soustavu, dělá to jak na LPG tak benzín, měřil jsem i kompresi a všechný válce maj stejnou.
přišel jsem na to tim, že když jsem vytahoval postupně fajfky od svíček za chodu motoru tak první tři válce reagovaly, prudkou změnou otáček motoru, ale 4. nic zdá se že ani malinko . . . jen když to bylo studený po přetěsnění tak tam byl náznak . . .
mam tu i fotky jak jsem to přetěsněval nebo zpíš rozebíral a skládal http://m-netolice.rajce.idnes.cz/Opel
Motor běží na 3 válce velká záhada :)
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor běží na 3 válce velká záhada :)
Tak mě napadlo.......vstřikování funguje dobře?? Já mám C16SE a tam jsou jednotlivé vstřikovací ventily, nevím jak to máš ty
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
koukám je to jednobod stříkačka takže pokud si skoušel jinou svíčku a jinej kabel nezbyde ti než skusit změřit tlaky ve válcích počítám že na tom 4tym válci moc nenaměříš typuju netěsný ventily.
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
P.S. -> kompresi měřil takže vše je s ventily i kroužky OK. Je to celkem zapeklité, ale ještě mě napadlo jestli to nebude třeba přicpané sání těsně u 4. válce nebo jestli není problém v sacím kanálu
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
Asi jsem na to dneska přišel . . . projel jsem to a dal jsem tomu pořádně napít . . . když sem dojel domu tak sem slyšel tichý syčení, šel jsem po sluchu a netěsní sání mezi válcem a sac. potrubím . . .. koukal jsem na net co tam má bejt ze těsnění a puv. majitel tam dal jiný těsnění . . . je tam papírový s kulatýma dírama ale otvory jsou hranatý to nebude asi taková závada . . .spíš si myslim že bude nějak vyosený nebo ohnutý potrubí když to nesedí . . . zkusim koupit nový a uvidim . . . .