nezahřívá se
Moderátor: Moderátoři
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: nezahřívá se
80-92 stupnu
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- Reklama
Tak jsem to byl teď vyzkoušet a po cca 3 minutách běhu motoru bylo znatelně znát, že se zahřívá mřížka chladiče.A po cca 10 minutách se ručička teploměru ani nehla, chladič byl již dost rozžhavený, a obě tlusté hadice byly zahřátý jak ta vlevo, tak ta v pravo (př pohledu na motor).Ta vlevo byla víc.Takže nejšpíš ten termostat,že? Je to toto?
Díky
Kód: Vybrat vše
http://shop.autodily-novotny.cz/types/27497/1549
Astra F Caravan 1,6 52 Kw (X16SZ) rv. 95 - výborný pomocník až do svého konce
Astra F caravan 1,6 16 16V lpg (X16XEL) rv. 97 - tohle byl omyl
Astra G Caravan 2.0 DI rv.98 - aktuálně najeto 469000 km a pořád nemá dost :)
Jsem prostě laik
Jsem prostě laik
ocividne mas vpryc termostat tak jako ja.... vymena na tehle motorech je pekne naprd pac musis shodit i rozvody protoze je termostat pod vackovym kolem.... jinak rychly reseni dej si zepredu na chladic karton jak se driv delavalo u 120 a pak by nemel bejt problem stim ze se ti to nebude zahrivat....
misto srdce motor, v gatích sřoubovák a v hlavě jenom ventily.....
Zdravim.
Mám asi stejnej problém.ručička teploty na palubovce se mi z 90% ani nehne.Teplota mi stoupala pouze když bylo venku vedro,ale teď jak je venku chladno tak se mi ručička ani nehne.Tj teda vadnej termostat?? Kolik má ukazovat ručička teploty když je vše OK?
Mám astru f 1,6 52 KW
uplně to stejné jsem měl do minulého týdne byl to vadnej termostat.. ručička by měla být v půlce stupnice tj něco málo pod 95°C
trošku to umístení termostatu opel podělal, ale
dá se vyměnit ve slušném čase, cca do hodiny a půl se to dá stihnout.Termostat stojí do 200 kč já si sehnal Valeo otevírá při 92°C a pohodička auto už mi konečně topí, žere míň a taky líp jede
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
Tak už mi autíčko topí ) Byl v háji termostat.Jenže jak se to měnilo, tak se mi trochu hnuli rozvody a tak to nejelo ;-( Jenže ten co mi to měnil (já jsem na auta úplně blbej) mi na 110 % tvrdil, že rozvody jsou OK.Po zmontování jsme špatně nasadily airbox a prdělo to jako kdybych měl děravej vejfuk.No tak jsem vyměnil výfuk (byl děravej), pořád to prdělo ale prej než si sedne těsnění.Prdělo to ale pořád.S tímto jsem jel na SVK, taže přes hranice na 3 60km/h a víc ani ťuk.Dojel jsem domů,šel hned k mechanikovi.Vyměnily jsme tedy vzduchový filter,pořádně to usadili a už byl zase klid,ale auto pořád nejelo.Záhada.Tak ty rozvody nakonec rozebral, seřidil po cestě vyměl simerink (propouštěl), palivový filter, čidlo teploty motoru, rozvoďák,svíčky a nevím co ještě a už to opět jezdí.Po dálnici zvesela i 160 km/h (vím že se to nesmí) )
Toď muj příběh s výměnou ternostatu
Toď muj příběh s výměnou ternostatu
Astra F Caravan 1,6 52 Kw (X16SZ) rv. 95 - výborný pomocník až do svého konce
Jsem prostě laik
Jsem prostě laik
hele co to bylo za jelito co ti dělalo ty rozvody? vždyt tam jsou rysky jak pro blbý a ještě k tomu jen 2 a to na vačce a na klice... tam to snad ani nejde podělat...
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995