Vectra B vs Fiat marea

Moderátor: Moderátoři

P.S.

Re: Vectra B vs Fiat marea

Příspěvek od P.S. »

já 1.6ku mám a za 4 roky sem v ní za 170000kč už nikdy sem vyléčen naposled se mi potkali rozvody a to 5000km před stanovenou výměnou měl sem na nich 55000km
a fiata sice v naftě ma kamarád a nápravy v haji nic to navydrží motor se taky měnil elektrika se mu sere každou chvíli něco ta marea v kombiku nevypadá napohled zle ale ty investice :roll:
osobně sem dal svou VB přítelkyni a koupil oktu v kombajnu :D
zapoměl sem dodat za ty 4 roky sem sní nalítal necelejch 80000km dobrá kasička :o
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
Reklama

Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

tak za rovody auto nemuže ;)

jinak když budu počítat poze OPRAVY a ne běžné spotřební věči tak jsem tam za max 20tis ;) a společně máme najeto cca. 85 tis
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
m.artty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

P.S.: Ale určitě si jí v tu dobu, kdy si jí pořizoval, koupil za velmi zajímavou cenovku co? Zajímalo by mě, co je na tom všechno děláno, protože za ty peníze musíš mít nové nápravy, brzdy i motor po GO.

Jinak 1,6 16V ne, je to olejnička ;)
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
warhy

Příspěvek od warhy »

Tak ten 16V 1,6 to bude asi spíš kus od kusu?Má někdo u tý Ve Be 1,8 16V změřenou spotřebu reálně někdo kdo ji má?Říkám moje astra má luxusní spotřebu a u tý vectry v 1,8 nevím nevím, jestli budu jezdit za rozumnej peníz??
Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
P.S.

Příspěvek od P.S. »

[quote="m.artty"]P.S.: Ale určitě si jí v tu dobu, kdy si jí pořizoval, koupil za velmi zajímavou cenovku co? Zajímalo by mě, co je na tom všechno děláno, protože za ty peníze musíš mít nové nápravy, brzdy i motor po GO.
pořídil sem jí za 20000kč a do tý ceny sem počítal uplně vše od olejů gum až po nápravy na pohled vypadala tenkrát slušně byla v plný palbě a bejvalej majitel nechal dávat za 25 litrů jinej motor tak sem jí vzal věděl sem že do toho něco nasypu ale že to ve finále bude tolik :?: :?:
jinak začal sem komplet brzdama,pak klima-kompresor GO,novej chladič klimy,trubky,těsnění,čidla kliky vačky,teploty,go přední a zadní nápravy-měnil sem zadní spodní rameno bylo ohlí,náká ta oprava elektriky-odešla ŘJ,2krát alternátor,centrál,výměna palubky a dysplaye,nová přední světla,novej termostat a vodní chladič,rozvody,klínovej řemen,vejfuk, pletence,přetěsnění motoru,oprava po potkání-ventili hydroštosy těsnění gufera ventilů,výměna posilovače brzd,gufera v převodovce,nový řízení měnil sem snad vše krom startéru a spodní části motoru někde to mam i napsaný vedu si svou servis knihu ještě že si dost práce na tom dokážu udělat sám dávat to do opravny tak by mě to finančně položilo už bejvalej majitel do toho dost sypal mělo mě to odradit ale auto se mi líbilo a cena na tu dobu -rok 2007 byla supr tak sem do toho šel :lol:
warhy

Příspěvek od warhy »

Tak sem měl během těchto 14 dnů možnost vyzkoušet obě auta jak Ve Be, tak mareu a musím říct, že moc nadšenej nejsem ani z jednoho, oproti mojí astřičce teda nevím nevím.... jestli je to díky špatné péči předchozích majitelů. U Vectry mě absolutně zklamal podvozek auto hrozně plavalo a vrzalo v zatáčkách vůbec nedržela navíc se mi zdálo, že bere vodu. U fiata mě zase zklamalo řízení a elektronika hrozný vůle u volantu klepání volantu, dále nefungovala stahovačka na obou předních oknech a klima byla odpojená.Tak nevím co si o tom myslet... spotřeba vyšla nastejno i když vectra v 1,6 táhla trochu hůř jela pomaleji....
P.S.

Příspěvek od P.S. »

utíkal bych od obojího jak Usejn Bolt ;)
m.artty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

P.S.: A jsme přesně u toho. Oni většinou prodejci vědí, proč to dávají za takovou cenu..... v roce 2007 Vectra B za 20 tisíc - to se toho někdo potřeboval hodně rychle zbavit. Proto je lepší koukat raději na auta za normální cenu než skočit po takové "supernabídce".
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
P.S.

Příspěvek od P.S. »

auto sem bral od spolužáka byl to obchodní zástupce neuměl si na tom nic udělat vše dával do servisu auto vypadalo pěkně nebylo schnilý a mělo čerstvě dávanej jinej motor, bylo v plný výbavě a garážovaný navíc mu třičtvrtě roku stálo v garáži koupil si nový a todle nemoh zaboha prodat bazar mu za to nabýzel 25t jediný co bylo v háji akutně byly brzdy ty sem udělal a jel do chorvatska cesta bez problému, problémy přicházeli postupně a jak sem psal věděl sem že to něco bude stát akorát sem netušil že to ve finiši bude tolik dá se říct že sem z oplů vyléčen :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“