Prosím o radu
Moderátor: Moderátoři
-
Re: Prosím o radu
No to ne ale štve mě to že nevím kolik jedu zastavěj me policajti že jsem jel 100 místo 90 a pokuta pak ješ tě to stejně budu muset spravit je to na prd.
- Reklama
možná existuje nějaká alternativa.. že ti to bude ukazovat rychlost... třeba GPS. jenže ta má zpoždění... nevím no.. třeba tu někdo zná možnost jak snímat rychlost jinak než přes lanko... napadá mě třeba od snímače ABS ale to spíš digitální tacho....
mrkni se na to kolečko .. podle toho uvidíš jak dál... kdyžtak to zkus vyfotit...
mrkni se na to kolečko .. podle toho uvidíš jak dál... kdyžtak to zkus vyfotit...
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
možná existuje nějaká alternativa.. že ti to bude ukazovat rychlost... třeba GPS. jenže ta má zpoždění... nevím no.. třeba tu někdo zná možnost jak snímat rychlost jinak než přes lanko... napadá mě třeba od snímače ABS ale to spíš digitální tacho....
mrkni se na to kolečko .. podle toho uvidíš jak dál... kdyžtak to zkus vyfotit... třeba bude jen trochu pomačkaný a to by se možná dalo třeba upilovat tak aby mělo ještě záběr... aspon trošku...
mrkni se na to kolečko .. podle toho uvidíš jak dál... kdyžtak to zkus vyfotit... třeba bude jen trochu pomačkaný a to by se možná dalo třeba upilovat tak aby mělo ještě záběr... aspon trošku...
-
Jo dobře mrknu se a vyfotim a jak se jmenuje ten plastový kus v diferenciálu?
tak to ti přesně neřeknu ale jako náhradní díl to asi těžko najdeš... ozubené kolo náhonu tachometru asi
nevím odkud jsi ale mám jednu převodovku (ta z fotek)
každopádně pokud je ten kroužek v převodovce oholenej tak že nepujde upravit do provozuschopného stavu a budeš to chtít spravit... tak doporučuju radši rovnou převodovku vyměnit... (je to o dost mín práce) protože ji stejně musíš vytáhnout a na stole rozdělat a zase složit... a stejně ti asi nikdo jenom ten kroužek neprodá ledaže by měl kuchlou převodovku....
nevím odkud jsi ale mám jednu převodovku (ta z fotek)
každopádně pokud je ten kroužek v převodovce oholenej tak že nepujde upravit do provozuschopného stavu a budeš to chtít spravit... tak doporučuju radši rovnou převodovku vyměnit... (je to o dost mín práce) protože ji stejně musíš vytáhnout a na stole rozdělat a zase složit... a stejně ti asi nikdo jenom ten kroužek neprodá ledaže by měl kuchlou převodovku....
-
No ona je tam daná nějaká rychlá převodovka myslím že na 2 a asi tak 5000 ot/min tam mám asi tak 90 nebo tak nějak říkaj to všichni nevím jestli je to normální ale já se domnívám že je tam z 1.7d a nebo z 1.6 16v a nevíte jak až to šlo udělat jinak třeba nějakej jinej tachometr snímac udělat na bubnu zadního kola
nevím no... zkus to vyfotit a a uvidíme.. jak dojedu domů tak to vyzkouším kolik mi to jede na 2
-
No vy si z toho děláte srandu ale vážně je tam daná rychlejší převodovka na 4 okolo 3000 ot/min to jede už 100 třeba fabia jede asi tak 80 ale nevím třeba to takhle astry mají fakt nevím
-
jo a ještě když jste mi říkal že mám vyměnit převodovku to je v převodovce i rozvodovka protože já si myslím že diferák je v rozvodovce.Jo a koukal jsem se a vůbec nic tam není jako že nějaké kolečko je tam prostě díra a kolečko žádné
hmm tak kroužek je asi nejspíš taky někde rozlámaný v převodovce... pokud myslíte jestli je diferenciál s rozvodovkou ve skříni převodovky..tak ano je to všecko v jednom ..a pokud chcete vytáhnout diferenciál tak je třeba nejdřív vytáhnout převodovku z auta...
každopádně pokud tam ten kroužek není tak budete muset nalézt nějaké řešení jak rychloměr zprovoznit... možná i elektronickou cestou
každopádně pokud tam ten kroužek není tak budete muset nalézt nějaké řešení jak rychloměr zprovoznit... možná i elektronickou cestou