Vectra C problém
Moderátor: Moderátoři
Vectra C problém
Dobrý den,potřeboval bych poradit,mám opel vectra C 2.2DTI rok 2003, když jedu na 5st a zrychluji do kopečka tak mi občas naskočí nouzový režim a spomalím a musím vypnout motor,aby se pamět(chyba) vymazala a pak mohu pokračovat dále.Mám podezření na vstřiky,jestli je to možné???? kdo mě poradí,prosím
- Reklama
Re: Vectra C problém
Ahoj, rada jako u každého - diagnostika. To že se Ti toto děje není bez příčiny. V paměti závad bude uložen chybový kód, který prozradí více. Bez toho lze radit jen velmi obecně.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
- Lazak
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, měl jsem stejný problém. Myslím, že jsem to už tady někde popisoval. Problém byl v tom, že bylo zanesené sání od chladiče turba. Není to složité, ale člověk se u toho umaže. Je třeba sundat plastový kryt na motoru a potom jakoby uprostřed před sebou uvidíš takový hliníkový odlitek, který drží tuším čtyřmi torx šrouby a na něj je napojena gumová hadice od toho chladiče. Tak to rozeber a cele pořádně pročisti. Mi to pomohlo a už víc jak rok mám klid.
Lazak
Lazak
Vectra C GTS 2.2DTI 10/2003
Grand Scénic fórum
Grand Scénic fórum
Potreboval bych radu,sviti mi kontrolka zarovka a hlasi to,ze jde o predni pravou mlhovku,pritom ta je OK , porad to blika,uz mne to rozciluje ! Smazat to nijak nejde,co s tim ? Help
Insignia 118 kW ST, automat
- Lazak
- Kontaktovat uživatele:
Možná bych v té mlhovce vyměnil žárovku, může být už jetá a auto hlásí, že je špatná i když pořád svítí.
Lazak
Lazak
Vectra C GTS 2.2DTI 10/2003
Grand Scénic fórum
Grand Scénic fórum
Pravda,za pokus to stoji- dik.Lazak píše:Možná bych v té mlhovce vyměnil žárovku, může být už jetá a auto hlásí, že je špatná i když pořád svítí.
Lazak
Insignia 118 kW ST, automat
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
no ještě se mrkni dozadu na světla protože na Vectře kdyz ti nesvití nějaka žarovka rosvítí to za to jinou na te straně
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí