Ahoj všichni.
Mám problémek s Vectrou 1.9 CDTi 110kW 2007. Jde o to ze kdyz stojím s nastartovaným motorem, nebo jedu pomaleji,
objeví se v kabine trošku smrad asi spalené nafty. Při normalní jízdě je to jakžtakž OK. Olej mi to nežere, voda je pořád na
stejné hladině. Měl někdo podobný problém ?
A ještě jedna věc. Chybí mi kryt pod motorem, doporučujete ho pořídit a když ano, jaký? Někde jsem četl že ne všechny
jsou vhodné ( praskají , nevydrží tepelnou zátěž a taví se ).
Díky
Smrad spalin v kabině
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Smrad spalin v kabině
Ahoj
Stejný problem jsem měl na 88kw verzi. Příčina byla ve špatném těsnění pod vstřikem. Sundej dekl a koukni kolem vstřiku jestli nemáš mokro a poznáš to i po smradu který to konkretně je.
Stejný problem jsem měl na 88kw verzi. Příčina byla ve špatném těsnění pod vstřikem. Sundej dekl a koukni kolem vstřiku jestli nemáš mokro a poznáš to i po smradu který to konkretně je.
Problém může být dost pravděpodobně způsobený i prasklým vlnovcem. Stejné příčiny jsem měl i já.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
Měl jsem taky pěknej smrádek v kabině a u mně to bylo prasklé paroží a kouř se pak valil po trubce pěkně dovnitř
Insignia 118 kW ST, automat