Adaptivní přední světla (AFL) a jejich mouchy
Moderátor: Moderátoři
Re: Adaptivní přední světla (AFL) a jejich mouchy
to ten kamarát ide na dovolenku do UK?
tiež mi nie je jasný ten problém so svetlami, máme asi 10 insignií a so svetlami nebol problém ani na jednej z nich.
tiež mi nie je jasný ten problém so svetlami, máme asi 10 insignií a so svetlami nebol problém ani na jednej z nich.
- Reklama
On jezdí jenom v ČR,zatím.Prostě ten servis při seřízení mu tam nastavil anglickej provoz.Jak teď jel na garančku,tak v jiném to nastavili už správně.
Dnes jsem mluvil s kamarádem a spokojenost se servisem v HK.Bude jezdit jenom tam.
magoři....Dix píše:On jezdí jenom v ČR,zatím.Prostě ten servis při seřízení mu tam nastavil anglickej provoz.Jak teď jel na garančku,tak v jiném to nastavili už správně.
zdravim Vas pani,
po precitani fora by som sa chcel opytat aj ja na jeden moj problem s AFL svetlami ...
Mam Insigniu r.v. 1/2011 s AFL aj Opel Eye ...
Je pravda ze v tejto kombinacii nemaju AFL funkciu automatickych dialkovych svetiel ? v servise MaH BA mi povedali ze bohuzial toto tam nie je, no nechce sa mi stale tomu verit ... a este druha vec, ten dialnicny rezim sa mi tiez vobec nezapina, neviete radu preco to nejde tak ako ma ? v servise sa tvaria ako keby tam mali prvu takuto insigniu ..
Dakujem za akekolkovek info
Pekny den
Z
po precitani fora by som sa chcel opytat aj ja na jeden moj problem s AFL svetlami ...
Mam Insigniu r.v. 1/2011 s AFL aj Opel Eye ...
Je pravda ze v tejto kombinacii nemaju AFL funkciu automatickych dialkovych svetiel ? v servise MaH BA mi povedali ze bohuzial toto tam nie je, no nechce sa mi stale tomu verit ... a este druha vec, ten dialnicny rezim sa mi tiez vobec nezapina, neviete radu preco to nejde tak ako ma ? v servise sa tvaria ako keby tam mali prvu takuto insigniu ..
Dakujem za akekolkovek info
Pekny den
Z
Ahojky,
máš je zapnutý na režim AUTO ?
máš je zapnutý na režim AUTO ?
ahoj,
ved to ze mam, automaticky sa mi meni LED na Xenon, ale osobne si myslim ze funguje len mesto 30 km a 30-50km, lebo to svieti strasne malo ...
ziadne dlhsie paprsky nad 70 abo nad 100 ...
ved to ze mam, automaticky sa mi meni LED na Xenon, ale osobne si myslim ze funguje len mesto 30 km a 30-50km, lebo to svieti strasne malo ...
ziadne dlhsie paprsky nad 70 abo nad 100 ...
Takže výměna kamery a SW AFL. Oboje mi bylo provedeno a stejně to nefachčí jak má (přepínání na dálková). Přepínání světelných režimů ale funguje.
super, diky moc, mne budu na zaciatok stacit urcite tie rezimy inak trosku odbocim, ale pri prehrati ineho SW je sanca dostat aj funkcie ktore pre nase trhy nie su normalne dostupne ? mam DVD 800 plus Infinity system a v manuale je toho viac ako dost na vyberanie a v Ponuke palubneho skoro nic z toho nie je ...
este raz diky !
este raz diky !
Mám nebo do dneška jsem měl stejnou konfiguraci.
Už jsme to tu někde rozebírali. Je to prostě kus od kusu a nikdo vlastně neví jaký v tom Opel má systém nebo spíš bordel. Seděl jsem v Insignii stejného ročníku a zíral co má v MENU a on zase zíral co tam mám já.
Jestli Ti mohu doporučit tak to raději neřeš a ušetříš si nervy a čas a když Ti to v Oplu přehrají tak Ti jako v mém případě něco přestane fungovat. Stejně uslyšíš stejnou servisní písničku ,,to dělá akorád Vám". Jsou to dva roky zkušeností .
Už jsme to tu někde rozebírali. Je to prostě kus od kusu a nikdo vlastně neví jaký v tom Opel má systém nebo spíš bordel. Seděl jsem v Insignii stejného ročníku a zíral co má v MENU a on zase zíral co tam mám já.
Jestli Ti mohu doporučit tak to raději neřeš a ušetříš si nervy a čas a když Ti to v Oplu přehrají tak Ti jako v mém případě něco přestane fungovat. Stejně uslyšíš stejnou servisní písničku ,,to dělá akorád Vám". Jsou to dva roky zkušeností .