píská jako hrnec na mlíko :-(
Moderátor: Moderátoři
Re: píská jako hrnec na mlíko :-(
tak pištící řemen nebo ložisko bych pojmenoval jinak, než pískání jako hrnec na mlíko....Kvílející prokluzující řemen je možný taky.
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001
- Reklama
Mě na tom nejvíc znepokojuje ten dojezd, teda když vypnu motor. Ještě dvě sekundy ten zvuk dojíždí a to je to co připomíná hrnec na mlíko. Ta klesající intonace, jako když jej odstavím z plotny. Bohužel sem zatím neměl po ruce nikoho, kdo by mi vypnul a zapnul motor při otevřené kapotě, abych líp slyšel odkud to de.
zdravím, me to samé dělalo na Omeze 2,2 DTI, šílený zvuk z prostoru turba (děsivá představa výměny), nakonec to byly jen nedotažené šrouby na paroží výfuku, kluk co mi to dělal dost nadával, u toho zadního šílený přístup, při pokusu dotáhnout ho utrhl, ... No ale byla to tato prkotina.
VOLVO V70 II 2,4i 125kW B5244S manuál, r.v.2003, tmavě šedá metal., LPG PRINS VSI
Opel Omega B Caravan 2,2DTI 88kW man. 2001
bylo:
Opel Omega B Caravan 2,5V6 125kW man. 1995
Opel Omega A Limuz. 2.0i aut. 1988
Opel Omega B Caravan 2,2DTI 88kW man. 2001
bylo:
Opel Omega B Caravan 2,5V6 125kW man. 1995
Opel Omega A Limuz. 2.0i aut. 1988
Tak problém vyřešen! Rozebral sem znova krokáč a nejspíš sem to v tý kose blbě utáh, tak to nasávalo nějakej falešnej vzduch. Navíc je v háji to papírový těsnění, přes který je ten krokáč přišroubovanej. Je celý potrhaný, tak ho snad někde seženu.
Dík moc za všechny rady
Dík moc za všechny rady