Pružiny-shodnost
Moderátor: Moderátoři
Pružiny-shodnost
Ahoj, mám v plánu koupit zadní pružiny. Co jsem se zatím díval po netu...narazil jsem na různé názory. Jestli jsou shodné s jinými
modely (Omega, Astra, Calibra, Combo, Kadett atd..) a nebo ne. Je to spíš ze zvědavosti.
Předem dík za reakce
modely (Omega, Astra, Calibra, Combo, Kadett atd..) a nebo ne. Je to spíš ze zvědavosti.
Předem dík za reakce
Omega Elegance 2,5i (2ooo), Corsa D 1,4i
- Reklama
Re: Pružiny-shodnost
Tvůj dotaz je v sekci Omega, tož předpokládám, že chceš pořizovat pružiny na Omu. A jak jistě víš, Omega je jedinej Opel se zadním náhonem a má taky zadní pružiny odděleně od tlumičů. Jednoduše neřešit, co je a nebo není stejný, sehnat zadní pružiny na Omegu, samosebou nový a vyměnit obě najednou (bývá to cca +- 2.500,- za obě.) Když je auto celý na heveru, je to práce tak na půl hodinky
W124 E320 R6 Coupé 1994
Jasny, Omega, viz podpis
Právě proto mě to zarazilo, že píšou že to pasuje i z jiných modelů...
Jak jsem psal, ptám se ze zvědavosti, kupovat budu samo obě, a nový
Právě proto mě to zarazilo, že píšou že to pasuje i z jiných modelů...
Jak jsem psal, ptám se ze zvědavosti, kupovat budu samo obě, a nový
Omega Elegance 2,5i (2ooo), Corsa D 1,4i
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Colommbo: S náhonem to nemá zas tak moc společného. Plno opelů má vzadu pružiny mimo tlumič.
chopigari: Možná je tam i dáš, ale stejné nebudou.... není nic snadnějšího než si třeba v Kelly najít pružiny pro tvou Omegu a podívat se v jakých autech jsou totožné. Skoro bych řekl, že ani všechny motorizace Omegy nebudou mít stejné pružiny...
chopigari: Možná je tam i dáš, ale stejné nebudou.... není nic snadnějšího než si třeba v Kelly najít pružiny pro tvou Omegu a podívat se v jakých autech jsou totožné. Skoro bych řekl, že ani všechny motorizace Omegy nebudou mít stejné pružiny...
Naposledy upravil(a) m.artty dne 16 bře 2012, 22:32, celkem upraveno 2 x.
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Nemám co dělat, tak jsem ti to našel: http://autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjh ... n/o3U1dtRC
Dej si tam "Výskyt produktu" a uvidíš, že jsou shodné jen s pár Omegama.
Dej si tam "Výskyt produktu" a uvidíš, že jsou shodné jen s pár Omegama.
- TomC20LET
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak.. Calibra a Vectra A mají taky pružinu mimo
Autoservis, Pneuservis, Diagnostika, CNC, 3D Print
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
Ale dyť já žádný pružiny nepotřebuju, mám nový... Pružiny potřebuje chopigari...
W124 E320 R6 Coupé 1994
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Původná příspěk upraven tak, aby byl lépe pochopitelný....
- henry
- Kontaktovat uživatele:
Já co vim, tak z Omega B combi, nelze dát na Sedan Omega B, má pak dost nakoplý zadek, a jelikož jsou všechny oplíky tak trochu nahnilý, tek probehnou pružiny do kufru.
Nechapu proč řešíte z čeho všeho tam dou pružiny, koupim bud ty co tam maj bejt nebo ty snížený tvrdší...a jeto bez komplikací.
Nechapu proč řešíte z čeho všeho tam dou pružiny, koupim bud ty co tam maj bejt nebo ty snížený tvrdší...a jeto bez komplikací.
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km