Zadní bubnové brzdy

1991-1998

Moderátor: Moderátoři

Haca

Re: Zadní bubnové brzdy

Příspěvek od Haca »

Luker2m píše:Jen pro upresneni ceny vsech dilu:
valecek - 290,-
oblozeni - 780,-
2x buben - 1890,-
brzdovka - 85,-
zkušebna - 100,-
a prace 600,-
celkem tedy 3745,-.
Mám kotouče s bubny dohromady. A garantuju ti, že bubny nestojí 1890,- Jedině kdybys tam měl bremba a to pochybuji.
Reklama

Luker2m
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luker2m »

Jo tak to ja presne netusim, takhle mi to mechanik rozepsal, tak jsem to sem hodil. Nemam v tom vazne prehled. A sam bych to dohromady urco nedal, nemam dilnu ani vercajk. ;)
Opel Astra F, rok 1993
Fotky: http://luker2m.rajce.idnes.cz/Opel_Astra_F/
Haca

Příspěvek od Haca »

Jasný, ale já pokud fakt nemám auto se serviskou tak si dělám doma všech no sám. Nejlepší je si najít cenu na netu a pak porovnávat. Papír ti vyjede každej mechanik a připlácne si tam vše co se mu zlíbí.
Luker2m
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luker2m »

Rozumet tomu a opravovat si sam je znacka ideal. Porovnani cen jsem udelal, cena se zda byt relativne v poradku a pokud se odvede dobra prace neni, co resit. Potreboval jsem najit nekoho za kym se s autem budu vracet. Ted napriklad jedu vymenit termostat, aspon doufam, ze je to jen to. Motor je stale studeny, jen v kolone se zahreje. Takze zustaly klapky nejspis otevrene.
Opel Astra F, rok 1993
Haca

Příspěvek od Haca »

Jj to znám, hned jak jsem koupil astru, tak mi termostat odešel. Ale oprava je nejdéle na půl hodky.
Haca

Příspěvek od Haca »

Luker2m píše:Rozumet tomu a opravovat si sam je znacka ideal. Porovnani cen jsem udelal, cena se zda byt relativne v poradku a pokud se odvede dobra prace neni, co resit. Potreboval jsem najit nekoho za kym se s autem budu vracet. Ted napriklad jedu vymenit termostat, aspon doufam, ze je to jen to. Motor je stale studeny, jen v kolone se zahreje. Takze zustaly klapky nejspis otevrene.
To když jsem si koupil motorku a jel jsem na servis do Yamahy na výměnu oleje, v kapse 2500,- Tak jsem měl ještě málo chybělo mi tisíc korun. Praci si naučtovali za 2 hodiny. Tak jsem se pak kouknul na net a filtr stojí 430 kč a olej tisícovky. Tak od té doby do značkového servisu nejezdím.
Luker2m
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luker2m »

Jo autorizovane servisy jsou drahy, ale bohuzel nekdy se bez nich clovek neobejde a je rad, ze jezdi.

Jaky nazor by jste meli na cestu do Chorvatska prave s Opel Astra F z 93 1,7D? Brzdy jsou ted vsechny nove, najeto 150tisic, stav se zda byt uspokojivy. Nebo na co si dat pozor, pripadne jestli si vzit nejake nahradni dily sebou atd. Diky!
Opel Astra F, rok 1993
genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

Zkontroluj provozní kapaliny a pneumatiky, naplň nádrž a vyjeď ;)
Moje Astra New foto str.1Obrázek Moje ICQ Obrázek Můj Obrázek
DIAGNOSTIKA OP-COM Třebíč a okolí SMS: 605 268 134
mexxo

Příspěvek od mexxo »

Haca píše:Jj to znám, hned jak jsem koupil astru, tak mi termostat odešel. Ale oprava je nejdéle na půl hodky.
Záleží aj na motore. na mojom F-ku bol termostat za rozvodmi (1,6 8v). To na pol hoďky nebude...
A ceny za brzdy sú v pohode. Bubny Brembo stoja 2ks 2tis. a Ate 1500kč.
Luker2m
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luker2m »

Tak jsem dnes vymenil termostat, zaroven jsem nechal auto zkontrolovat a za 400,- napichnout na pocitac jestli vse funguje, jak mam. Vysledek je dobry, vsechny kapaliny doplnene, takze jen vyrazit. :)
Opel Astra F, rok 1993
Odpovědět

Zpět na „Astra F“