Zdravím,
chci se zeptat co mám dělat, když mi nejde motůrek pravých dveří popřípadě nakolik výjde oprava a kde vůbec motůrek sehnat. Na internetu jsem bohůžel nic nenašel. Okýnko celý měsíc šlo, zavřel jsem ho a zhruba týden nepoužíval a nestahoval. Po týdnu jsem ho chtěl stáhnout a nic. V motorku ani necvakne, prostě mrtvý. Levé mi normálně jde. Budu rád za každou radu či pomoc. Potřebuji to kvuli technické, abych vůbec prošel.
OPEL ASTRA 1995 77 Kw - Nejde stahovat pravé okno, co stím?
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: OPEL ASTRA 1995 77 Kw - Nejde stahovat pravé okno, co st
Tak to slyším prvně,že by na STK kontrolovali jestli jdou okna stahovat
Insignia 118 kW ST, automat
já bych zkusil novej vypínač. mě taky odešel jen tak z ničeho nic. tak jsem dal novej a fungovalo to;-) ale že by na to při STKčku koukali..??..to se mi nezdá:-D tam je okýnka fakt zajímat nebudou
no.. když narazíte na kreténa kterej je schopnej kontrolovat páčky k nastaveví zrcátek...
jak píše fogi zkus vyměnit spínač - kdyby byl vadnej tak to nemusí fungovat ani na ten od řidiče...
každopádně taky to můžou být jenom uhlíky ... nejsem si zcela jistej ale myslím že zrovna motorek stahování nepujde jen tak lehko rozdělat...
jak píše fogi zkus vyměnit spínač - kdyby byl vadnej tak to nemusí fungovat ani na ten od řidiče...
každopádně taky to můžou být jenom uhlíky ... nejsem si zcela jistej ale myslím že zrovna motorek stahování nepujde jen tak lehko rozdělat...
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
ee, s motorkem stahování bych si taky nezahrával až jen v uplně krajní nouzi,kdyby nic jinýho nepomohlo takže skoč na vrakáč, sežeň vypínače a zkus to