Porucha X16XE nejde nastartovat

1993-2000

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Replicant

Porucha X16XE nejde nastartovat

Příspěvek od Replicant »

Zdravím Koupil jsem corsu B 1.6 16v GSI byl jsem pro ní s tím že nejde palivové čerpadlo kámoš co byl semnou ho na chvíli zprovoznil auto chytlo a jelo normálně ale pak se opět zaseklo čepadlo. tak jsme to odtáhli na laně až domů do garáže - cca 130 km. na druhý den nové čerpadlo tlačí parádně ale nejde nastartovat točí ale nic, jen sem tam škytne za delší dobu. Měli jsme dole sání, vstřiky, vše funguje jak má (mělo by) vstřiky stříkají, svíčky pálí ale nechce pořád naskočit. Dělal jsem diagnostiku přes drátek a zjistil jsem asi 5 chyb -čidlo vačkové hřídele, čidlo klikové hřídele ventil odvětrávání nádrže , čidlo klepání motoru 2 a vstřikovací ventil 5 (nemám 5válec :D) prosím nemohl by mi někdo pomoct s tímto? je právě divné že tam to jelo v pohodě a jak jsme to dotáhli tak najednou 4 chyby a nejde nastartovat
čidlo vačky mám jiné ale nepomohlo to. Rozvody potočené nejsou prosím pomozte někdo. jinak kody chyb jsou
(17, 19, 29. 61, 92) díky Repli.
Reklama

ernst
Kontaktovat uživatele:

Re: Porucha X16XE nejde nastartovat

Příspěvek od ernst »

pokud ti jde palivo i jiskra tak buď nejsou tlaky (změř je), nebo jsou to rozvody ale když píšeš že jsou dobře...
taky zkontroluj ukostření motoru a řídící jednotky - tím by to mohlo být taky
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
Replicant

Příspěvek od Replicant »

ja nevim mi to prijde jako by byl ten svazek dratku nekde snad preruseny nebo ja nwm joa vcera jak sme to zkouseli roztahnout tak se mi zda ze to chytlo ale asi na 3 sekundy na volnobeh a jak sem pridal plyn tak to chciplo a vic uz nic je to docela dost divne joa jeste jak sme to pak startoval ttak to skytlo a asi po pul sekunde to strelilo z vyfuku :D docela rana takze nevim no jo a snimac vacky by mel jit zmerit na ohmy ze? melo by to psat nejaky odporek
Replicant

Příspěvek od Replicant »

neví někdo prosím co s tím může být? letadlo mi neletí jak jsme psal výše a docela už bch se s tím rád proletěl :)
Replicant

Příspěvek od Replicant »

Zdravím všecky tak můj problem vyrešen :) jic jsem neudělal jen ze srandy jsem stříkl kontaktel do sání a jede a už žádný problém není nechápu proč ale jede to! :) tak sem šťastny jo ještě jsem vyčistil kontaktelem ty 2 velké přípojky co jsou dole na zemi u řidiče nevím co to je ale mohlo to být třeba i tím :)
Odpovědět

Zpět na „Corsa B“