Imobilizér
Moderátor: Moderátoři
-
Re: Imobilizér
oki nechám to dát na diagnostiku podle mne je to buď imo nebo nějaká elektronika protože snahu to má naskočit ale je to tak jak to je takže uvidíme každopádně dík za rady všem
Vectra B caravan 1.8 16v 85 kw 1998, X18XE
- Reklama
-
Diagnostika našla cca 17 chyb a samozřejmě hlavně immo. Nekamarádí to ani s jedním klíčem zítra to nechám odtáhnout do servisu (lacinějšího) kde se stím pokusí něco udělat. Pokud ne budu muset přímo do autorizovaného Udajně to dělá immo ve spojitosti ze spínací skříńkou tudíž to prý nebude o novém nakódování klíčů ale něco jiného. Až budu vědět podrobnosti tak je sem přidám.
Moderní imobilizéry jsou většinou víceokruhový, tzn. že blokují vícero okruhů - třeba paliv. čerpadlo + zapalovací modul + třeba ještě něco - a pakliže ten immo nějak falíruje, tropí neplechu i ta část jím blokovaná. Některý immo fungujou i tak, že motor normálně nastartuje, ale hned zdechne a tak pořád dokola, může to být různý. Tož přeju hodně štěstí a dej pak vědět, jak to všecko dopadlo...
W124 E320 R6 Coupé 1994
-
Nechal by se popřípadě ten immo nějak mechanicky vyřadit?
Já myslím, že ano, nicméně s tím bych se obrátil radši na autorizovaný servis, tam by měli vědět co a jak a kam sáhnout...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Nedá se vyřadit a servis bez TECH 2 s povolením programovat s tím nic neudělá,jen tě budou natahovat.Jo,ještě ti taky může nahrát klíčky někdo s OP-com.Vždy ale musíš vědět svůj security code.karlospatmat píše:Nechal by se popřípadě ten immo nějak mechanicky vyřadit?
Jestliže máš motor X18XE1 ,tak taky nelze vyloučit vyloženě HW vadu jednotky-je to poměrně častá chyba.
-
No te se pak ale plácnu přez kapsu ne? Já jen že jsem dostal typ že to udajně někdo dělá a že to de nějak vyřadit. Nevím sice jak ale jednomu známému to udělal na opelu omega za pár korun. Tak nevím. Musím to nějak pořešit protože teď to visí v jednom béčkovém servisu už 5 dní a nic se neděje.