Pripojeni neorigo repraku
Moderátor: Moderátoři
Pripojeni neorigo repraku
Ahoj, delam audio sestavu, repraky mam, zesilovac taky, kabely taky. Chtel bych vedet, jak jste pripojili repraky na neorigo kabely ve dveris, konkretne teda kudy vedl kabel do dveri? Pres tu gumovou propojku dvere-kastle to asi nepujde, tak bych chtel vedet vas nazor jak by to bylo mozne zrealizovat. Diky
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pripojeni neorigo repraku
proč by nešla protáhnout tou gumou?
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
dělal jsem to tama,ale je to děsná pakárna...opravdu už bych to nechtěl nikdy dělat...musel jsem kvůli tomu i sundávat dveře...ale jde to pouze do kastle,do dveří jsem vrtal díru a přidával gumovou průchodku,chtěl jsem to mít pořádně a pěkně,takže opravdu práce jako pro vraha...přeju pevné nervy
Miro- protoze tam je konektor kterej se tam zacvakava o kastli. Takze nevim jak to protahnout tamtudy. Asi budu muset taky vrtat
někdy to jde i přes ten bajonetový konektor,ale jen pokud je tam někde místo...provrtáš ho a hotovo,ale můj byl plně obsazen a na další kabl tam nebylo místo...
pokusim se to navrtat tak abych to z interieru protahl tou gumovou krytkou, nechci to lepit paskou
v tom bajonetovém konektoru nahraď puvodní dráty k reprákům za svoje.. pokud bodou původní repra odpojene.. je to pořád lepší než vrtat...
proste nech konektory a na ně napoj svoji kabeláž... případně ty konektory by se měly dát sehnat.. určitě tam máš nějaké volné místo pro osazení dalšími konektory
to je pak pěkně na prd když se ti náhodou v tý gumě jak se ohýbá zlomí drát a zásuvka nejde pořídně rozpojit..
pokud máš nějaký prasácký kabely tak to tam i tak klidně dej.. to drobný zúžení nebude mít na nic vliv...
proste nech konektory a na ně napoj svoji kabeláž... případně ty konektory by se měly dát sehnat.. určitě tam máš nějaké volné místo pro osazení dalšími konektory
to je pak pěkně na prd když se ti náhodou v tý gumě jak se ohýbá zlomí drát a zásuvka nejde pořídně rozpojit..
pokud máš nějaký prasácký kabely tak to tam i tak klidně dej.. to drobný zúžení nebude mít na nic vliv...
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
- TomC20LET
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, nahraď dráty a ponechej původní piny.. vrtat nove diry nebo ten kabel protahovat konektorem je nesmysl.. je to prasárna a akurát se s tím budeš srát a ještě si přiděláš práci v případě že bude potřeba sundat dveře.. btw nevím proč nahrazovat původní dráty pokud nejsou poškozené? pokud tam necpeš nějaké extra vykonné rep. a nebudeš to živit Kilowattama tak takový výkon do nich nepujde aby nestačily na uživení komponentních repraku.. ja živim origo repra zesilovačem 4x250Watt, všude mám origo kabeláž a bohatě to stačí...
Autoservis, Pneuservis, Diagnostika, CNC, 3D Print
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
Jasne, ale za ridicem nehraje reprak, nejspis kvuli tem dratum. navic stejne nevim jak jinak pripojit origo kabely na zesik, to bych musel pajet atd, to se mi nechce
pokud se ti nechce pájet tak tam radši nic nedávej... to by mě zajímalo jak jak přiděláš konektory na kebeláž k repro aby se ti nevytřepaly..
ven si že tě někdo tˇukne a budeš muset sundávat dveře a zrovna tam ten tvůj kabel budeš muset cvaknout.. a zrovna v ohybu dveří letovat kabeláž...
pokud ti nehraje repro může to být jen zapojením u autorádia...
ty chceš připojit origo kabely k reproduktorům na vstupy zesilovače? nemáš na rádiu RCA výstupy?
ven si že tě někdo tˇukne a budeš muset sundávat dveře a zrovna tam ten tvůj kabel budeš muset cvaknout.. a zrovna v ohybu dveří letovat kabeláž...
pokud ti nehraje repro může to být jen zapojením u autorádia...
ty chceš připojit origo kabely k reproduktorům na vstupy zesilovače? nemáš na rádiu RCA výstupy?
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995