po zastavení už nestartuje

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
karlospatmat

po zastavení už nestartuje

Příspěvek od karlospatmat »

.Dobrý den mám problém z vectrou 1.8 l 85 kw rv 1998. Po delší odstávce vozu jsem jej dal do provozu a cca týden jsem už z vozem jezdil. Dnes jsem po natankování cca 11 l benzínu najel kolem 40 km a od té doby auto nejede. Auto je dovoz pořízeno cca půl roku nazpět. Měl jsem problém již z volnoběhem který jsem vyřešil výměnou krokového motorku volnoběhu. Poté oplík jezdil jak víno, jen sem tam když jsem z prudka přibrzdil tak jako by se motor přehltil a auto vždy zdechlo po nastartování zase vše ok. Také dnes se mi to stalo a poté znovu asi 3krát a když jsem dojel a zastavil tak už jsem nenatočil. Pokud máte někdo podobné zkušenosti budu rád za každou radu. Předem dík
Vectra B caravan 1.8 16v 85 kw 1998, X18XE
Reklama

smrtcheck

Re: po zastavení už nestartuje

Příspěvek od smrtcheck »

Napichl jsi to na diagnostiku?
ernst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ernst »

nejsem si jistej ale s tím bržděním by to mohlo být posilovačem... udělá to i když stojíš a šlápneš na brzdu? nebrzdilo ti to hůř? Změna výkonu?
pokud ano mohla by to být prasklá membrána posilovače nebo upadená či popraskaná podtlaková hadička..
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
karlospatmat

Příspěvek od karlospatmat »

Tak to dělá při zbrzdění třeba z 80 na 30 při prudkém zpomalení jinak auto už je v servise takže uvidím.
Vectra B caravan 1.8 16v 85 kw 1998, X18XE
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“