2004 1.9TDCI-Regenerace

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
kofra

2004 1.9TDCI-Regenerace

Příspěvek od kofra »

Zdravim, přes asi 14 dnama sem si pořídil vectru.
Svítila mi kontrolka auto s klíčkem, zajel sem tedy do servisu, kde mi řekli že je potřeba regenerace. Bohužel sem asi po 3 minutach byl nucen ji přerušit a odjet tudíž nebyla asi pořádně ukončena, ale kontrolka nesvítila, teď se rosvěcuje když přesáhnu 2t - 2,2t otáček. a svítí až do vypnutí motoru. Pokud udržuju otáčky pod 2t tak se kontrolka nerozsvítí. Máto něco co dočinění s regenerací či? kde by mohl být problem?

dodatek: při rosvícení kontrolky auto jakoby ubere na výkonu. - tedy nouzový režim?
Reklama

kofra

Re: 2004 1.9TDCI-Regenerace

Příspěvek od kofra »

Poznatky, dneska sem stál v koloně, centru Prahy, auto se začlo vařit výfuk červenej, spotřeba na volnoběh skoro 2l/h, ukazatel skoro nadoraz, už sem se bal že mi nespíná ventilátor. auto žralo... 19 litru pak 20, jedu směr suchdol noha nazemi auto furt v nouzáku (4 rychlostní stupeň 80km/h)žranec 22l... najednou černý oblak dýmu že sem to ještě neviděl, auta zamnou zastavovali nebylo vidět. auto cvaklo jako pojistky zahsla kontrolka auto přestalo čoudit. tim jak sem měl nohu na zemi až na plynu, tak jak seplo turbo najednou zátah že sem to ještě neviděl a na tachači skoro 150, od te doby už se auto nepřeplo, jel jsem stim hned po dalnici kolem 220 nic kontrolka se nerosvítila akcelerace uplně špičková takže to bylo DPF filtrem poté co sem vypalil tak všechno jak má být.

omlouvám se za chyby atd... píšu na mobilu pěkný den.
mirbx

Re: 2004 1.9TDCI-Regenerace

Příspěvek od mirbx »

Covece :-) takhle standardni regenerace neprobiha :-), abys tam po tom cernem oblaku jeste vubec nejaky DPF mel :-))
Vectra C Caravan 1,9cdti 110kw r. 2006
Odpovědět

Zpět na „Diesel“