Koupě kadetta

Moderátor: Moderátoři

rock´and´roll

Koupě kadetta

Příspěvek od rock´and´roll »

Zdravím, přemýšlím o koupi kadetta v combi. Hodilo by se mi auto s větším zavazadlovým prostorem. Ročně najedu do 10tis km a z hodně velké části jen ve městě. Co jsem se díval tak takové auto seženu za 20tis kč. Otec ho měl a vždy bez problému, ale už je to nějaký ten rok zpět. Myslíte si, že má cenu takové auto ještě dnes kupovat? Chtěl bych ho aspoň na 3 roky.

Díky za rady 8-)
Reklama

Colommbo

Re: Koupě kadetta

Příspěvek od Colommbo »

Podle mého soudu: pokud někdo takový auto vlastní, slouží mu a je v dobrým stavu, tak ho nejspíš prodávat nebude. A pořizovat si nějakou oskákanou hajtru za babku není moudrý a ani ekonomický. Ale zkus pohledat, třeba budeš mít kliku a já ti budu jen držet palce... :)
W124 E320 R6 Coupé 1994
Kuba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuba »

Pokud ho ještě najdu, tak jsem ho našel myslím že za 15 po celolaku, jestli najdu, tak to sem hodím

Edit: Tak jsem ho našel:
http://auta.yauto.cz/opel-kadett-1-3-i-736777.html

myslím že toto bude dobrý kup
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec

Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Tož je-li tomu tak, jak se to auto tváří, tak je to bomba! Jen nutno přičíst ekopoplatek za převod, v tomto případě, předpokládám, 10.000Kč... :(
W124 E320 R6 Coupé 1994
rock´and´roll

Já jsem si našel celkem 3, z toho 2 používal nějaký penzion. Samozřejmě si jsem vědom stáří auta, ale motorově si myslím by nemusel být problém. Oplácké motory toho snesou celkem dost, spíš mám strach z karoserie. A také počítám, že nějakou zlatku by bylo potřeba investovat na opravy, přece jenom se bavíme o 22 let starých autech.
Kuba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuba »

Já vím, že tam je ještě těch 10 000,- ale když to má najeto necelých 50 tkm a je to po celolaku, tak to se dá myslím i oželet než koupit nějaký "vrak" za 10 000 a dalších 20 do toho vrazit
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec

Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Kuba: naprostej souhlas! Ten zasr. ekopoplatek jsem myslel jen jako upozornění a ne varování. A pokud do Kadetta Combi, tak hrrrr doňho... :)
W124 E320 R6 Coupé 1994
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

W124 E320 R6 Coupé 1994
m.artty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Jakožto majitel Kadetta (a neměl jsem jednoho) říkám, že pokud tam není nějaké nadšení pro auto (jakože pro Kadetta), tak už to není ideální auto na denní ježdění. Těch aut už je celkem málo a většinou mají svá nejlepší léta za sebou. Tím myslím to, že reznou kam se člověk podívá. Co se týče techniky, tak ta je již poněkud historická, ale za to spolehlivá. EKO poplatek je to nejmenší co by mě trápilo, to se dá řešit. Pokud chceš levné auto na denní ježdění, spíše bych koukal po Astře F - je to prakticky novější Kadett, ale je tu daleko větší výběr.
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
rock´and´roll

Já mám teď vectru b 1.8 r.v.1997, mám ji od února 2012, ale pořád mě na ní něco zlobí. Jedná se spíš o menší věci, na pojizdnost auta to nemá vliv, ale mám sedana a ten je celkem na pytel, chtěl bych něco v kombi. Je fakt, že kadett je papírové auto, když si srovnám plechy na kadettu a vectře tak je to o něčem jiném. Chtěl bych něco aspoň trochu bezpečného. Neberu náraz ve 100km/h do stromu, ale když bych v 50 měl nějaký střet ve městě tak abych přežil a pokud možno celý.
Odpovědět

Zpět na „Kadett“