Zdravím všechny. potřebuji do práce nějaké vozidlo v kombíku, rozhodl jsem se pro astru, protože jich je v nabídce spousta. Chtěl bych vyzvědět, na co si dát pozor při koupi, jakou by jste doporučili motorizaci a tak...
Našel jsem kupu vozidel v cenové relaci 10 -15(18max.) tisíc, víc bych do toho dávat nechtěl a ani nebudu. potřebuj, aby mi tak dva roky jezdila...V 17TD se mi ozvali zatím dva prodejci, jedna astra byla lehce bouraná na předek, vše je spraveno. z fotek jen nějaká plechařina a za studena špatně startuje. Nechal by mi ji za 12000kč, druhá astra v této motorizaci je po rozvodech a výměně náplní, ta by byla za 15000kč. Obě jsou rok výroby 96.
No a potom hodně benzínů...
Takže co by jste mi doporučili za motor? má cenu brát naftu a nebo benzín? mě je mi to celkem i jedno, hlavně aby to chvilku vydrželo jezdit...A nevíte náhodou o nějaké levné, popřípadě nějaké doporučení na konkrétní vozidlo z třeba sbazar.cz, yauto.cz, autobazar.cz....
Děkuji všem za rady...
Koupě Vozidla Opel Astra Combi, spěchá...!!!
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Koupě Vozidla Opel Astra Combi, spěchá...!!!
Já kdybych si měl vybírat takhle starý auto tak bych nešel do dieslu, koukat se na sbazar sauto tipcars můžeš taky
odkaď jsi ? a kam až daleko si ochoten si pro to jet ?
kouknu se po něčem
edit: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7320026
odkaď jsi ? a kam až daleko si ochoten si pro to jet ?
kouknu se po něčem
edit: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7320026
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
Vysočina...
Na to auto jsem psal již e-mail, řekli mi, že na něm je několik nutných oprav. Jinak zvenku vypadá celkem ok, tak čekám, na jejich vyjádření, co to jsou nutné opravy...
Zajet si pro vozidlo mohu prakticky kamkoliv, ale nerad bych s ním cestou domů zůstal na půl cesty k domovu...
No ještě by byla možnost si půjčit od kamaráda Patrola s podvalem...ale raději, kdyby auto odjelo po svých...
Na to auto jsem psal již e-mail, řekli mi, že na něm je několik nutných oprav. Jinak zvenku vypadá celkem ok, tak čekám, na jejich vyjádření, co to jsou nutné opravy...
Zajet si pro vozidlo mohu prakticky kamkoliv, ale nerad bych s ním cestou domů zůstal na půl cesty k domovu...
No ještě by byla možnost si půjčit od kamaráda Patrola s podvalem...ale raději, kdyby auto odjelo po svých...
U Fka by som asi volil 1,6 8v. To je nesmrtelný motor. Keď som ho kúpil, vymenil som rozvody a termostat (je za rozvodmi) a potom už som sa len vozil. Menil som len filtre a náplne. Mimo výmeny nezožral ani deci oleja.
Ahoj , jestli můžu doporučit , tak 1.6 jen 16 V nebo vyšší obsah . Mám 1.6 55kw a je to slabý , pokud je tam klima je to potom jak s naloženou károu . Jinak super kufr ......